S60v2 'den S60v5 'e rehber transferi yapabilen varmı??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mavigolgee002

mavigolgee002

Üye
    Konu Sahibi
S60v2 'den S60v5 'e rehber transferi yapabilen varmı??
Merhaba arkadaşlar. eski telefonumun rehberini yeni telefonuma nasıl aktarabilirim bilen varmı?? yani nokia 6600'ın rehberini N97 mini'ye...
S60 v2'den s60 v5'e =)) Kaç gündür uğraşıyorum ama sonuç yok. Yardımlarınızı bekliyorum

fnldstntn

Üye
Dostu numaralari sim kartina kopyala ve oradan kullan boylece numaralarini kaybetme riskin de azalir rehber ayarlarinda sim kart hafizasini secebilirsin koplamak icinse tumunu sec dedikten sonra sim karta kopyala...

mavigolgee002

mavigolgee002

Üye
    Konu Sahibi
bu yol hiç aklıma gelmemişti =) ama sim kart sadece 10 haneli kayıtlar yapıyor yanılmıyorsamç sağından solundan kırpacak biraz. yinede hiç yoktan iyidir kardeş. teşekkürler

By_Casparov

By_Casparov

Üye
bak bnm aklıma şöyle geliyo..
6600 dan doğru tüm rehberi işaretle ve hafıza kartına kopyala sonrada hafıza kartının others bölümünde rehber diye bir klasör oluşacak bı klasörü rar yada zip dosyasına dönüştür son olarak da diğer telefonuna gönder o telefondan rar yada zip dosyasını açarak tekrar rehbere atabilirsin?
Bu uygulamayı ne gördüm ne de duydum şimdi aklıma geldi sadece :)

zakharion

zakharion

Üye
ovi senkronize kayıt ol. Rehberi yedekle ve yeni telefondan oviye giriş yap. Geri yükle. Ben öyle yapıyorum

mavigolgee002

mavigolgee002

Üye
    Konu Sahibi
=))

----------Eklendi @ 16:39:19 ---------- Yazıldı @ 16:37:59 ----------

bak bnm aklıma şöyle geliyo..
6600 dan doğru tüm rehberi işaretle ve hafıza kartına kopyala sonrada hafıza kartının others bölümünde rehber diye bir klasör oluşacak bı klasörü rar yada zip dosyasına dönüştür son olarak da diğer telefonuna gönder o telefondan rar yada zip dosyasını açarak tekrar rehbere atabilirsin?
Bu uygulamayı ne gördüm ne de duydum şimdi aklıma geldi sadece :)

=)) bi denemek lazım. teşekkürler

----------Eklendi @ 16:40:00 ---------- Yazıldı @ 16:39:19 ----------

ovi senkronize kayıt ol. Rehberi yedekle ve yeni telefondan oviye giriş yap. Geri yükle. Ben öyle yapıyorum
evet o aklımdaydı ama nokia 6600 ın ara kablosuna sahip değilim malesef.

zakharion

zakharion

Üye
telefonun kendi gprs i yada wifiden giriyon zaten. Çok kısa sürede veri aktarımı yapıyor. Gprs internet fazla yakmaz yani. Telefonun içinde ovi senk illaki vardır. Basit ve çok kullanışlı. Telefonun kaybolsa bile yeni nokia alırsan eposta ve sifrenı gir. O kadar. Rehberini komple yükle. Alanda ve notlar dahil. Telefonunda ovi senk varsa dene.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt