s60 v2 yi v3 e yükseltmek mümkünmü? lütfen yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
denow

denow

Üye
    Konu Sahibi
s60 v2 yi v3 e yükseltmek mümkünmü? lütfen yardım
arkadaşlar ben maxicepte ve internette aradım her yeri didik didik ettim ama bulamadım.Benim istediğim 6630 telefon bildiğiniz üzere s60 v2 dir. işte ben bunu v3 e yükseltmenin bir yolunu arıyorum.bulan varsa lütfen söylesin.hiç değilse mümkün mü onu söylesin.Büyük ihtimalle mümkün değil ama.... yardımlarınızı bekliyorum :sos

maxibrk

maxibrk

Üye
Ben bilerek mümkün değil. !

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Kesinlikle olmaz

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
maalesef nokianın o telefon için çıkardığı firmware i yükleyebilirsin ancak..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
telefonun yazılımı canım..

Godfather

Godfather

Üye
olmazsı imkansız gibi bir şey ama nokia servisindeki uzman adamlar yani nokia yı her şekilde bilen adamlar yapabilir belki ...

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
dostum kesinlikle olamaz her telefonun belli bir ram değeri var şimdi bir 6300 ın raöi ile bir n79 un yani s60v3ün ramlaeri farklı s60v3 ün ramlaeri ve uygulamaların kullandığı ram çok fazla sen bunu başarsan dahi 100 oyundan ancaka 1-2 tanesini çalıştırabilirsin ve her telefonun kendince bir biosa benzeyen işletimi var bu işletim sistemi telefonun doonanımına göre inşa ediliyor bence imkansız

--------------- Ekleme ---------------

mesela ıphone ye birisi windows 95 yüklemiş fakat o telefonun işlemcisi bunu kaldırabiliyor ve bu yüklnmiş olsa dahi sadece windows 95 yazıcı çıkıyor yani işletim sistemleri tellere göre yapılır kesinlikle imkansız bence

denow

denow

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkürler cewabı biliodum ama ayıp olmasın die açtım konuyu

msahin061

msahin061

Üye
olmazsı imkansız gibi bir şey ama nokia servisindeki uzman adamlar yani nokia yı her şekilde bilen adamlar yapabilir belki ...

uzman adamlar mi. :-)
hocam hiç gülecegim yoktu.
Yanlış anlama sana gülmüyorum kardeşim. Nokia'yi her şekilde bilen diyince şaşırdım.:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt