S60 v2 Ram Yardımmm Telefon donup kalıyor bilenler yardım etsin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

punqermojo

Üye
    Konu Sahibi
S60 v2 Ram Yardımmm Telefon donup kalıyor bilenler yardım etsin
Telefonumu hızlandırmak için Ram yükseltici yükledim Rami yükselt diyorum telefon donupo kalıyor hiç bieştye basmadan telefonu 30-40 dk arası bekledim telefonda tık yok kapanmıyorda bataryayı çıkartıp takıyorum..bu neden böle oluyor bi yardım edermisiniz?Şimdiden teşekkürler
:allalla::allalla::allalla:

celibar

celibar

Üye
Telefon hafızasının olabildiğince boş olmasını sağla.kaspersky mobile gibi programlar telefonu kastırır.kaldır.

punqermojo

Üye
    Konu Sahibi
Telefon hafızasının olabildiğince boş olmasını sağla.kaspersky mobile gibi programlar telefonu kastırır.kaldır.
ya yok saten öle benzer gereksiz programlar yok bi kaçtane oyun var o kadar ama hafıza boşaltılsınmı die soruyor evet diyoru telefon aniden kalıyor :S

alixkandemir

Üye
Sorun tamamen hafıza kartından kaynaklanıyor.
Çıkar bir bak istersen
hafıza kartına bir format çek kesin çözümü budur olmazsa değiştir yeni kart al.

americanboy

americanboy

Üye
rami boşaltma rami sıkıştırı seç aksi takdirde telin hiçbir fonksiyonunu kullanamassın

--------------- Ekleme ---------------

hafıza kartıyla hiçbir alakası yok

punqermojo

Üye
    Konu Sahibi
rami boşaltma rami sıkıştırı seç aksi takdirde telin hiçbir fonksiyonunu kullanamassın

--------------- Ekleme ---------------

hafıza kartıyla hiçbir alakası yok

dil yanabcı ama denerim hafızayı sıkıştır degimde donmaz dimi mesela hafızayı sıkıştırr dedigimde oyuna girdigim zman donmadan oynayamazmıyım

alixkandemir

Üye
Saçma ram boşaltma diye birşey kesinlikle olamaz.

Arkadaşım sen benim dediğimi yap virüs taramasından geçir eğer virüs bulamazsan yedeklerini alıp hafıza kartına format çek

asigenc3321

Üye
programla hafızayı boşaltırken sistem dosyalarının çalışmasını sağlayan bazı verileri de boşaltıyo sanırım ondan telefon donup kalıyo :) bende de olmuştu birkaç kezz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt