s60 v2 İçin N-gage oyunu nasıl kurulur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Paranoya

Üye
Konu çok yararlı olmuş . Banada lazımdı bende öğrenmiş oldum . Teşekkürler .

Konu Sahibi
kardeşim pyhtondan galiba bluetoothu açıp girmeyi deniyoru maçılıcak gibi oluo açılmıo :S pyhtondan olamsın

--------------- Ekleme ---------------

ya ilk baş ghost oyununu yükledigim zman açıodu ama rekleer bozuk bir şekilde pyhtonu yükledm bide color fixi bt yide açıorum (bluetooth)açılıcakmış gibi oluo ama açılmıo

Konu çok yararlı olmuş . Banada lazımdı bende öğrenmiş oldum . Teşekkürler .
bi ben yapamadım denese yahuu

hee tmm dostum prolarn içinden çkan hgost.recon.***** die bişey var onu yükledim oyun çaluıstı şimdi pyhtonları silip bidaha yüklüycem colorfixi açıcam manual total color fixe basıcam inş olur yaa

kardes senın deidigin maual color fix die birşey yokki

Elindeki nasıl bir program bilmiyorum benimkiyle aynı mı acaba
benimkinde Total Ngage Load yazıyo ve ikonu da kırmızı bir N harfi.
Eğer sendeki de aynıysa oyunu aç, color fixi aç, seçenek-extra-manuel color fix e tıkla ve 5 saniye içinde oyuna dön. Daha olmazsa sendeki programı indirip ben bi bakarm

Konu Sahibi
kardeş merak etme telefona kitledm yaptım efektler süper ama kapnn oraya qeldm zman ölüroum nese saol kardeş sn olmasn

Hadi gözün aydın bakalım.Ben de senin bulduğun color fixi indirip denedim, sana tarif etmek için girmiştim
eee nasıl gidiyor oyun beğendin mi?
Call of duty i de oynuyo musun?

Konu Sahibi
call of duty güzel ama adamlar gözükmüyo ilerliorum adam öle karşıma çıkıo o yüzden kötü..
ama o gostmuydu neydi o çok güzel oyun herkeze tavsiyemdir ben oyunun renkerlni düzelmesi için...
bt yi açıyorum(bleotooth)..oyunu açıyorum N-gage nokia yazını gördüm zman total color fixi e giriyorum seçeneklerden ilk bastakine basıyorum 3 tane seçenek çıkıo orda oyunun adını bulup bkliyorum oyuna kendiliginden girio 5-10 saniye sonra oyunun rekleri otomatik düzelio teşekkür ederi makrdesm

kardeşim senın vardigin ghost oyununun sis formatı burda

al kardeşim bunlarda benden sana olsun resme tıklayıp indirebilirsin

Oyunları bu linkten aldım http://www.maxicep.com/s60-oyunlari/onizlemeli-super-n-gage-oyun-arsivi-sis-374622.html

Konu Sahibi
baska pro yokmu kardeş snede bu oyunlar çabuk bitti de

Al dostum bak senin için çok manyak deli çılgın bir n gage oyunu daha buldum. Elinden bırakamazsn telefonu. Çünkü bu oyun okadar çabuk bitmiyor

Konu Sahibi
Tmm indiriyorum şarzmakinemin ucu koptu 2 gündür telefonsuzum şarz alınca kesnlikle atıcam 3dmi

3D mi de ne demek..
3D nin kralı bu oyun yaa bunu oynamayan adam 3D oyun oynadım demesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...