crocodile22 Üye bende n70 var.ben bi tane yüklemiştim. 7610 dan aldım.tel açılmadı. hard format attım. garanti varabilir misin paylaşım için teşkrler
bende n70 var.ben bi tane yüklemiştim. 7610 dan aldım.tel açılmadı. hard format attım. garanti varabilir misin paylaşım için teşkrler
ensaraslan Üye öncelikle paylaşımın için saol kardeş ben bişey sorcam bende şu menüdeki galeri vs gibi menü öğeleri olmadı sadece altta seçenekler geri üstte avea oldu menüdekileri nasıl düzeltebiliriim ??
öncelikle paylaşımın için saol kardeş ben bişey sorcam bende şu menüdeki galeri vs gibi menü öğeleri olmadı sadece altta seçenekler geri üstte avea oldu menüdekileri nasıl düzeltebiliriim ??
hacker7james Üye cok saol kardesımm , arkadaslar ben telefonumda denedım ( 6630 ) ve süperrr kesınlıkle deneyin
hiko6630 Üye kardeş emeğine saşğlık indircektim acaba yazılımı bozarmıyız die düşünmüştüm ama silme programı ii oldu tşk tekrar emeğine sağlık
kardeş emeğine saşğlık indircektim acaba yazılımı bozarmıyız die düşünmüştüm ama silme programı ii oldu tşk tekrar emeğine sağlık
erolefe Üye slm arkadaslar bana nokia 6210 navigator icin porgramlar gerek tom tom olsun ve diger porgramlar tskrler
slm arkadaslar bana nokia 6210 navigator icin porgramlar gerek tom tom olsun ve diger porgramlar tskrler