tlgcn38
Üye
-
Konu Sahibi
-
teşekkürler.
Konu Aç KardeşKardeşler Hepinize Hayırlı Geceler.Bana N 82 Sim Lock ( Sim Kilit ) Tek Hatta Çalışıyor Kırıcı Lazım.Elinde olan veya sitede,sitelerde yerini bilen varsa yardım etsin lütfen
kullanmayı bilmeyene..tehlikeli break.
Konu Açmak Kolay Ama Bakan Olmadıktan Sonra Olmuyor kardeş...Ben konu Açtım Zaten TeşekkürlerKonu Aç Kardeş
Kardeş Eğer Güvenlik Kodu İse Telefonu Nemesis İle ALLAHIN İzniyle Açarsın.Nemesisi Kur ve Kablo İle Bağla..Forumda Yönergeler Var Zaten Uygulaman Yeter.Ayrıca Varsa Daha Önce Takılı Olan Sim Kartı Tak Veya Hatsız Modunda Aç Ve PC ye Öyle Tak..Hayırlı Olsun Şimdidenkardesım benım telefona yenı sim kart taktım güvenlık kodu sordu .unuttgum ıcın gıremıyorm. telefon kapalı sekılde pc ye bagladım pc suite devreye gırmedı.telefonu actm ekranda guvenlık kodu sorarken tekrar bagladım yıne pc görmedı telefonu.nasıl halledebılırm yardımcı olursan sevinirim. telefon nokıa 6230i.
Kardeş Eğer Güvenlik Kodu İse Telefonu Nemesis İle ALLAHIN İzniyle Açarsın.Nemesisi Kur ve Kablo İle Bağla..Forumda Yönergeler Var Zaten Uygulaman Yeter.Ayrıca Varsa Daha Önce Takılı Olan Sim Kartı Tak Veya Hatsız Modunda Aç Ve PC ye Öyle Tak..Hayırlı Olsun Şimdiden
Allah Sizdende Razı olsun..Ayrıca Hem Ramazan Ayınız Vede Cumanız mubarek olsunYardımsever Kardeşimizden ALLAH razı olsun..
Saol kardeşim Seninde , Tüm Müslüman aleminin mübarek olsun inşallah..Allah Sizdende Razı olsun..Ayrıca Hem Ramazan Ayınız Vede Cumanız mubarek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?