Öneri S6 şarj konusunda güç tasarruf olmadan rekora gidiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
furyzer0

furyzer0

Üye
Bende de %67 şarj ve 4 saat 10 dakika ekran süresi var. Tarayıcıyı kullandım diğer şeylere pek bulaşmadım youtube falan ve parlaklık da tamamen açıktı. şimdi kıyaslama yapılacaksa kullanım kişiden kişiye günden güne değişiyor. ve de bir gerçek var ki telefonların özelliği belli. ekran şöyle olsa şusu böyle olsa diye kıyaslamak yerine z5 ile kıyaslamak mümkün. sony'nin bu konuda daha başarılı olduğunu düşünenlerdenim.
benim görüşüm iki telefon arasında 2k hariç kullanım ve donanım açısından fark yok. yani 2k çoğu kullanıcı için gereksiz işine yarayan tercih edebilir ama ben illa samsung s serisi alacak olsam o kadar samsung modeline rağmen niye istediğimi seçemeyim. benim gibi düşünüp telefon bakanlara bir öneri niteliğinde yorum yapıyorum aynı zamanda. 720p küçük bir ekranın avantajlarını zaten biliyoruz. donanım diyenlere ithafen ekran farkıyla hem pil ömrü hem de performans farkı yarattığını belirtmek gerek. yanlış anlaşılmanın önüne geçmek adına şunu da belirteyim tek bi kişiye söylemiyorum dediklerimi. iğneleyici bir söz de söylemekten uzak duruyorum yorumlara genel cevap veriyorum sadece.

Önemli olan sadece şarj suresi değil şarj olma hızı da önemli.adam 5000mah lık telefon alıyor 3 gun gidiyor iyi gızel de diyelim ki şarjın bitti ve bir yere gideceksin 30 dakika var.o zaman normal telefondan farkın kalmadı değil mi? Normal telefon dolma hızında dolacak çünkü.ayrıca 2k yı abartıyorsunuz ben kullanıyorum s7 de g5 de var hepsi yağ gibi akıyor zaten 1.30 saatte şarj oluyor bu telefonlar 4-5 saat ekran suresi alması yeterli her gun şarj edecek 1.30 saat bulursun hatta 30 dakika %50 oluyor o da bir gun götürür seni

Sent from mTalk using lumia950

mcnpl4

mcnpl4

Üye
2k ekranın performansı kötü demedim sanki kasıyor menülerde rezalet falan dedim de abartıyorsunuz diye başlamışsın. zaten 2k için oyun yok bişey yok ortada. olsa da kasmaz piyasadaki telefonlara göre optimize edilmiş bir oyun çıkartırlar. benim dediğim ekran çöznürlüğü az olduğu için performans konusunda daha rahat oluyor telefon. kastettiğim buydu dolma hızında haklısın bişey demiyorum ama yüksek mahbatarya da savunmadım. bir gün gitmesi yeterli 4-5 saat yeterli hatta g3 o kadar bile gidemeyebiliyor ama android yayılmaya başladı iphone başladı 1 güne mahkum kaldık. neden 1 gün benim kıstasım olsun ki batarya konusunda. bu öneri başlığı ben de alternatif önerdim bu kadar

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
byAndroid

byAndroid

Üye
Buda benden. 720p li güçlü cihazlar benimde favorim

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
2k ekranın performansı kötü demedim sanki kasıyor menülerde rezalet falan dedim de abartıyorsunuz diye başlamışsın. zaten 2k için oyun yok bişey yok ortada. olsa da kasmaz piyasadaki telefonlara göre optimize edilmiş bir oyun çıkartırlar. benim dediğim ekran çöznürlüğü az olduğu için performans konusunda daha rahat oluyor telefon. kastettiğim buydu dolma hızında haklısın bişey demiyorum ama yüksek mahbatarya da savunmadım. bir gün gitmesi yeterli 4-5 saat yeterli hatta g3 o kadar bile gidemeyebiliyor ama android yayılmaya başladı iphone başladı 1 güne mahkum kaldık. neden 1 gün benim kıstasım olsun ki batarya konusunda. bu öneri başlığı ben de alternatif önerdim bu kadar
Game tuner uygulaması ile 2k çözünürlük alıyorum hatta uygulamalarda bile 2k görüntü ile gezinebiliyorum

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: furyzer0
mcnpl4

mcnpl4

Üye
geziyorsundur da o uygulamadaki %100 oyunun desteklediği maksimum çözünürlük. o uygulama normal bir oyunu uygulamayı 2k yapıyor gibi bir iddiada değilsin heralde

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
geziyorsundur da o uygulamadaki %100 oyunun desteklediği maksimum çözünürlük. o uygulama normal bir oyunu uygulamayı 2k yapıyor gibi bir iddiada değilsin heralde
2 k lı oyunlar 2k görüntü almak için açıyorum

furyzer0

furyzer0

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt