normde 2 saat 50 dk civarında ekran süresi alıyordum
Ful parlaklık ve aktif kullanım2.50 ne bence bataryayı değiştir
Sent from mTalk using lumia950
ama 4.5 G var var oyun olarak kafa topu oynuyorum4g fu ll parlaklık oyun vs yapıyorsa normal. Yoksa s6 4-5 saat ekran süresi alıyor.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Senin işini görüyorsa ne mutlu sanaiPhone 6 cihazım 6-7 saat alıyor ortalama. Ve hâlâ iPhone'un şarjı kötü diyen var...
Senin işini görüyorsa ne mutlu sana
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ekran süresi değil o kullanım süresi. Ben 1 gün 20 saat alıyorum o zaman gel kapistiralim.iPhone 6 cihazım 6-7 saat alıyor ortalama. Ve hâlâ iPhone'un şarjı kötü diyen var...
Ekran süresi değil o kullanım süresi. Ben 1 gün 20 saat alıyorum o zaman gel kapistiralim.
Ben iPhone kullandım o süre müzik dinlerken de artıyor sadece ekran açık kalma süresini tutmuyor. Tek tek süreleri toplaman lazım uygulamaların. O zaman veriyor sonucu.Ekranı açık tuttuğun sürece kullanmış olmuyor musun zaten hocam ?
iPhone 6 İle Gönderildi
Ben iPhone kullandım o süre müzik dinlerken de artıyor sadece ekran açık kalma süresini tutmuyor. Tek tek süreleri toplaman lazım uygulamaların. O zaman veriyor sonucu.
Bir de alıntı yapmak istiyorum.
" Yillardır iphone kullandim son 1,5 yildir android kullaniyorum.6 cikinca ekran buyudugu icin tekrar gecis yaptim ,cihaz guzel hosumada gitti ama pil kullanimi ekrani tamamen kandirmaca .aslinda almadan once arastirdim forumda ,herkes 6-7-8 hatta 9 saat kullanim ekranlari atiyodu kullananlar.gercekten bu kadar saat kulllandinizmi diyince pek ses cikaran olmadi ,suphelenmistim ve hakliymisim . Cihazi enfazla elimde tuttugum ekranin acik kalma suresi 2,5 saat , cihazin bana gosterdigi kullanim assagida . Kimse kendini kandirmasin cunku kullanim ekrnindaki tek gercek bekleme suresi. 8-9 saatler yalan saatler... "
Arastirabilirsiniz sonuç öyle. Şarjı hepten kötü değil ama zar zor yetiyor. Plus'in iyi..Dediğinizi test edeceğim. Müziği açıp ekranı kilitleyeceğim. Bakalım haklı mısınız
iPhone 6 İle Gönderildi
Arastirabilirsiniz sonuç öyle. Şarjı hepten kötü değil ama zar zor yetiyor. Plus'in iyi..