Öneri S6 şarj konusunda güç tasarruf olmadan rekora gidiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
S6 şarj konusunda güç tasarruf olmadan rekora gidiyorum

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
:allalla:

man20

man20

Üye
Yok artık, ekran süresi çok kötüymüş.

furyzer0

furyzer0

Üye
2.50 ne bence bataryayı değiştir

Sent from mTalk using lumia950

furyzer0

furyzer0

Üye
4 saatten az olması çok saçma ekran suresi 2.50 zaten ekran açıkken oluyor aktif ya da az kullanım farketmez ki

Luck Star

Luck Star

Üye
4g full parlaklık oyun vs yapıyorsa normal. Yoksa s6 4-5 saat ekran süresi alıyor.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: hikmet366
hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
4g fu ll parlaklık oyun vs yapıyorsa normal. Yoksa s6 4-5 saat ekran süresi alıyor.

4.5 G var var oyun olarak kafa topu oynuyorum

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
iPhone 6 cihazım 6-7 saat alıyor ortalama. Ve hâlâ iPhone'un şarjı kötü diyen var...

• Beğen
Tepkiler: hikmet366
Luck Star

Luck Star

Üye
iPhone 6 cihazım 6-7 saat alıyor ortalama. Ve hâlâ iPhone'un şarjı kötü diyen var...
Ekran süresi değil o kullanım süresi. Ben 1 gün 20 saat alıyorum o zaman gel kapistiralim.

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Ekran süresi değil o kullanım süresi. Ben 1 gün 20 saat alıyorum o zaman gel kapistiralim.

Ekranı açık tuttuğun sürece kullanmış olmuyor musun zaten hocam ?

iPhone 6 İle Gönderildi

Luck Star

Luck Star

Üye
Ekranı açık tuttuğun sürece kullanmış olmuyor musun zaten hocam ?

iPhone 6 İle Gönderildi
Ben iPhone kullandım o süre müzik dinlerken de artıyor sadece ekran açık kalma süresini tutmuyor. Tek tek süreleri toplaman lazım uygulamaların. O zaman veriyor sonucu.

Bir de alıntı yapmak istiyorum.

" Yillardır iphone kullandim son 1,5 yildir android kullaniyorum.6 cikinca ekran buyudugu icin tekrar gecis yaptim ,cihaz guzel hosumada gitti ama pil kullanimi ekrani tamamen kandirmaca .aslinda almadan once arastirdim forumda ,herkes 6-7-8 hatta 9 saat kullanim ekranlari atiyodu kullananlar.gercekten bu kadar saat kulllandinizmi diyince pek ses cikaran olmadi ,suphelenmistim ve hakliymisim . Cihazi enfazla elimde tuttugum ekranin acik kalma suresi 2,5 saat , cihazin bana gosterdigi kullanim assagida . Kimse kendini kandirmasin cunku kullanim ekrnindaki tek gercek bekleme suresi. 8-9 saatler yalan saatler... "

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Ben iPhone kullandım o süre müzik dinlerken de artıyor sadece ekran açık kalma süresini tutmuyor. Tek tek süreleri toplaman lazım uygulamaların. O zaman veriyor sonucu.

Bir de alıntı yapmak istiyorum.

" Yillardır iphone kullandim son 1,5 yildir android kullaniyorum.6 cikinca ekran buyudugu icin tekrar gecis yaptim ,cihaz guzel hosumada gitti ama pil kullanimi ekrani tamamen kandirmaca .aslinda almadan once arastirdim forumda ,herkes 6-7-8 hatta 9 saat kullanim ekranlari atiyodu kullananlar.gercekten bu kadar saat kulllandinizmi diyince pek ses cikaran olmadi ,suphelenmistim ve hakliymisim . Cihazi enfazla elimde tuttugum ekranin acik kalma suresi 2,5 saat , cihazin bana gosterdigi kullanim assagida . Kimse kendini kandirmasin cunku kullanim ekrnindaki tek gercek bekleme suresi. 8-9 saatler yalan saatler... "

Dediğinizi test edeceğim. Müziği açıp ekranı kilitleyeceğim. Bakalım haklı mısınız

iPhone 6 İle Gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
Luck Star

Luck Star

Üye
Dediğinizi test edeceğim. Müziği açıp ekranı kilitleyeceğim. Bakalım haklı mısınız

iPhone 6 İle Gönderildi
Arastirabilirsiniz sonuç öyle. Şarjı hepten kötü değil ama zar zor yetiyor. Plus'in iyi..

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Arastirabilirsiniz sonuç öyle. Şarjı hepten kötü değil ama zar zor yetiyor. Plus'in iyi..

Evet öyleymiş.

iPhone 6 İle Gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
furyzer0

furyzer0

Üye
İphone gözümden duştu :D ben de 6 da şarj olayını düzelttiler sanıyordum

askımm

Üye
s6 bn ekran sresi 4.15 .30 cvarı :) guc tsaruf mdu vs yok ekran yzde 50 otomatık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt