Öneri S6 plus almak için sebebler

Sponsorlu Bağlantılar

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
ben parasal oalrak söylemiyorum teknik olarak ne konuadan dolayı almalıyım diye soruyorum siz parasal yonlere getirdiniz

gökhan_er

Üye
ben parasal oalrak söylemiyorum teknik olarak ne konuadan dolayı almalıyım diye soruyorum siz parasal yonlere getirdiniz
Teknik olarak hiç gereği yok sonuçta S6'nın zaten oldukça güzel teknik özellikleri var 3-4 yıl götürecektir.

Bülent872

Bülent872

Üye
Aynen kendisini belli etmeyecek kadar fark koyuyorlar insanlara satmaya çalışıyorlar para tuzağı bir telefon başka bir şey değil.

• Beğen
Tepkiler: gökhan_er
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
  • Beğen
Tepkiler: hikmet366

gökhan_er

Üye
Var.
5.7 inç
+500 mAh
Vds kamera
z3 ile plus arasında
Snap 801
Snap 810
-(eksi) 110 mAh
sence çok gerekli özellikler mi?

O Parayı telefona vereceğine gider Evin ihtiyaçlarını karşılar veya Yiyecek şeyler alır , zevkine göre beslenir :)

Bülent872

Bülent872

Üye
Var.
5.7 inç
+500 mAh
Vds kamera
z3 ile plus arasında
Snap 801
Snap 810
-(eksi) 110 mAh

La sony kötülemek isteyince nede güzel özellikleri yazmıyorsun :)

Sony Z3+ farkları
810+6çekirdek+suda kullanılan ekran+daha güzel bir kameral+adreno430(z3 330)+kötü kapak teknolojisi yerine girişler açık+ tasarımsal olarak çok büyük fark

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Anlatamıyorum herhalde
S6 edge den plus modelinin kamerası ve ekranı daha gelişmiş. Zaten muazzam olan bir işlemci neden değişssin. Bu sene exynos 7420 den iyi işlemci daha üretilmedi.

• Beğen
Bülent872

Bülent872

Üye
la madem 2tane dandik özellik geliştiricekler bakalım fiyat farkı ne olacak en az 600TL bu saçma 2 özelliğe kesinlikle para tuzağı
6 çekirdek demişim pardon 8 olacaktı :)

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Para tuzağı falan değil. Büyük ekran istersen plus alırsın istemezsen düz alırsın. Bunu fark edemeyecek kadar görmeme özelliğine sahip biri tanımıyorum.

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Eklemeyi unutmuşum +1 gb ram var yani 4gb ram ;) &

Bülent872

Bülent872

Üye
hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
M9 beğendim güzel cihazdı ama samsung seviyorum samsung s6 almıştım :)
M9 hoparlör dışında beş para etmez iyi ki almadın. Hem snap 810 hem kamerası rakiplerinden çok çok geri. 30 santim çerçeve koymuşlar birde. Kalınlık desen sanırsın gülle.

• Beğen
Bülent872

Bülent872

Üye
Çünkü bu plus S7 gelince de göreceksin farkı ;)

s7 ile farkı ben sana söyliyim bak kamera az daha iyi olacak 0.2 işlemci hızı farkı bide çok az daha iyi ekran kartı ve yine 4gb ram 6ay sonra gel bu yazıma bak dedikleri çıktı diyeceksin :)

• Beğen
serdar_gs

serdar_gs

Üye
Şimdi bi kere cihaz gayet güzel yazılımdır donanımdır albenisi var kesinlikle. Ben mesela geçen yıl aldım telefonu şimdi ben samsung bir cihaz almaya karar versem s6 plus rahatlıkla düşünebilirim ama s6 yeni çıkmış ve sen almışsın aradan iki üç ay geçmiş neyse plusu çıkmış onu alayım dersen boşa masraf. Ha paran olur ayda bir telefon alırsın ayrı konu ama ya s6 almakta acele etmeyecektin yada o kadar para verip onu aldıktan sonra şimdide bunu almayı düşünmeyeceksin. İsraf haram :D

ha bu arada s6 dan plusa geçmek için sebebin yok iki cihaz arasında ki en büyük fark boyut farkı

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu
zencibitc

zencibitc

Üye
şimdi yalan yok z3 ve z3plus arasında daha çok fark var s6 ve s6 plus olarak. bu farklar işlemci ram hızı değil. suya dayanıklılığın arttırılması yazılım yeniliği (z3+ , z3 ten en az 2 sürüm daha yüksek güncelleme alır ama samsung onu yapamaz :D ) parlaklığın arttırılması kameranın gece çekiminin iyileştirilmesi en güzelide şarj yerinin su geçirmez olması . siz prinç kullanıyodunuz sanırım. biz Sony. sony fanboyluğu değil sık telefon değiştiririm 2 sinide kullandım sonyden tercih yaptım.