Bülent872
Üye
Z3 Plusta var. Ne kadar gevşek..
Z3 ile Z3+ arasında baya fark var S6 ile S6+ arasında büyük fark var mı ?
Z3 Plusta var. Ne kadar gevşek..
Teknik olarak hiç gereği yok sonuçta S6'nın zaten oldukça güzel teknik özellikleri var 3-4 yıl götürecektir.ben parasal oalrak söylemiyorum teknik olarak ne konuadan dolayı almalıyım diye soruyorum siz parasal yonlere getirdiniz
Var.Z3 ile Z3+ arasında baya fark var S6 ile S6+ arasında büyük fark var mı ?
sence çok gerekli özellikler mi?Var.
5.7 inç
+500 mAh
Vds kamera
z3 ile plus arasında
Snap 801
Snap 810
-(eksi) 110 mAh

Var.
5.7 inç
+500 mAh
Vds kamera
z3 ile plus arasında
Snap 801
Snap 810
-(eksi) 110 mAh
Para tuzağı falan değil. Büyük ekran istersen plus alırsın istemezsen düz alırsın. Bunu fark edemeyecek kadar görmeme özelliğine sahip biri tanımıyorum.

Z5 o fiyata gelince de göreceğim seniO parayala gider 132 ekran SmartTV alırım![]()

Z5 o fiyata gelince de göreceğim seni![]()
Çünkü bu plus S7 gelince de göreceksin farkıAralarındaki fark küçücük olmayacak ama![]()
İşte o zaman o para değer m4 ile m5 e bakabilirsin mesela .
M9 beğendim güzel cihazdı ama samsung seviyorum samsung s6 almıştımAralarındaki fark küçücük olmayacak ama![]()
İşte o zaman o para değer m4 ile m5 e bakabilirsin mesela .

M9 hoparlör dışında beş para etmez iyi ki almadın. Hem snap 810 hem kamerası rakiplerinden çok çok geri. 30 santim çerçeve koymuşlar birde. Kalınlık desen sanırsın gülle.M9 beğendim güzel cihazdı ama samsung seviyorum samsung s6 almıştım![]()
Çünkü bu plus S7 gelince de göreceksin farkı![]()

) parlaklığın arttırılması kameranın gece çekiminin iyileştirilmesi en güzelide şarj yerinin su geçirmez olması . siz prinç kullanıyodunuz sanırım. biz Sony. sony fanboyluğu değil sık telefon değiştiririm 2 sinide kullandım sonyden tercih yaptım.