elinde diye düzelteyimEkranın büyür. Şarjın daha uzun gider. Cebinden para eksilir. Cebinde birşey hissetmeye başlarsın.

Samsung s8 modelini snapdragon 820 ile çıkarırsa alırım 4k ekran çalıştırabilir vs okumussundur işlemcinin özellikleri hoşuma gittiEkranın büyür. Şarjın daha uzun gider. Cebinden para eksilir. Cebinde birşey hissetmeye başlarsın.
S7 begenmedimS8 çıkmaz daha S7 var önünde. S6 neyine yetmedi anlamadım? Daha yeni cihaz.
Daha özellikleri bile sızmayan bir telefonu nasıl beğenip beğenmemeye karar veriyorsunuz onuda anlamış değilim.S7 begenmedim
Snapdragon 820 deki özellikleri ben samsung s7 den beklerim ama gelmezse s8 dedimDaha özellikleri bile sızmayan bir telefonu nasıl beğenip beğenmemeye karar veriyorsunuz onuda anlamış değilim.
Fiyat uygunsa elden çıkaririmSürekli telefon değiştiren biriysen hayırlı olsun. Ama sırf snapdragon 820 diye de telefon alınmaz bence. S8'e kadar snapdragon 850 çıkar.
Zengin değiliz be ben sanayide çalışıyorum kalfayim taksitle alıyorum telefonetrafta havan olur
kızlar üstüne atlar
ortamın odak kaynağı olursun
insanlar senin yanında telefonlarını cebinden çıkarmazlar
bir ihtiyacın olunca herkes yardım eder.
benim gibi fakirlerin anca 5 sene sonra o güce sahip cihaza sahip olacağı düşünüldüğünde bence git al direkt hiç bekleme
teknik açıdan bariz üstün zaten
Kalfasın ve çıkacak telefonları beğenmiyorsun, beni de alsana yanına :PZengin değiliz be ben sanayide çalışıyorum kalfayim taksitle alıyorum telefon
Kalfasın ve çıkacak telefonları beğenmiyorsun, beni de alsana yanına [emoji14]
her zaman son model