Hem odaklama yaparken ses yapıo hemde telefonu elinde salladığım zaman @Bahadir_fb aynı sorun var t s6 ve s6 edge lerde varnormal her telefonda
Servise mail attım telefonu getirin kontrol edelim diyor. Yani şimdilik normal bir durum demedi yarın unutmazsam servise uğrarımBenim telefondada sallayınca tıkır tıkır sesler geliyor kameradan.
Ayrıca odaklama yaparkende ses geliyor bu normal bir olay.

Dh de birisi aynı sorundan değişim onaylandı yazmış ama telefonu verincede 20 gün filan kalır serviste değişim muhabbetide olursa süre uzar.Bekliyoruz cevabı eğer bir sorun varsa direk geri iade vercem

Kayıtsız şartsız cihazı gerimi alacaklar?Hayır ben Teknosa ya geri iade vercem 1 hafta sürem var
Ben öyle biliyorum parasını vermezler de başka telefon alirimKayıtsız şartsız cihazı gerimi alacaklar?
Kutu bandrolu yirtildiktan sonra biraz zor onlarda servise gönderiyor cihazda sorun bulunması ve değişim onaylanması gerekir.Ben öyle biliyorum parasını vermezler de başka telefon alirim
Garanti ye götür ses bakalım ne diyeceklerKutu bandrolu yirtildiktan sonra biraz zor onlarda servise gönderiyor cihazda sorun bulunması ve değişim onaylanması gerekir.
Yanlız cihazın içinden kamera yeniden odaklanirken zirilti geliyor belkide oynama oluyor kamerada çünkü cihazı sarsmayinca cihazdan ses gelmiyor kamerayı açtığında.ois den kaynaklı bi durum ois olan her telefondan sallayınca ses gelir bi sorun değil bu
ois in amacı o zaten telefon titrediğinde kamerayı titretmemek için bi sistem var kameranın sağında solunda 2 tane bilye gibi bişey vardı sanırım lumia 920 almıştım çıktığı sıralar onda da aynı ses vardı kameradan araştırdım baya nokia ile de görüştüm ois sisteminden olduğunu herhangi bi sorun teşkil etmediğini söylemişlerdi can sıkacak bi durum yok ortada dert etmeyinYanlız cihazın içinden kamera yeniden odaklanirken zirilti geliyor belkide oynama oluyor kamerada çünkü cihazı sarsmayinca cihazdan ses gelmiyor kamerayı açtığında.
fotoğraflarınız net çıkmıyorsa ozaman servis düşünebilirsinizFotoğraflarda sorun yokta hatta fazlasıyla iyi diyebilirimois in amacı o zaten telefon titrediğinde kamerayı titretmemek için bi sistem var kameranın sağında solunda 2 tane bilye gibi bişey vardı sanırım lumia 920 almıştım çıktığı sıralar onda da aynı ses vardı kameradan araştırdım baya nokia ile de görüştüm ois sisteminden olduğunu herhangi bi sorun teşkil etmediğini söylemişlerdi can sıkacak bi durum yok ortada dert etmeyinfotoğraflarınız net çıkmıyorsa ozaman servis düşünebilirsiniz

sizin görüştüğünüz kişi teknisyen değil ki gelen maillere bakan kişi teknik destek konusunda ne kadar bilgi sahibi olabilir kiFotoğraflarda sorun yokta hatta fazlasıyla iyi diyebilirim
Ama samsung türkiyeye mail attım servise getirin dedi, sorunu açık ve net bir şekilde anlattım acaba konu hakkında bilgisimi yok cevap veren kişinin![]()
bende bi sorun için aramıştım s3 ün çerçevesi çatladı kaça değişir diye getirin inceleyelim diyo 
Olabilir gerçi normalde telefonu sarsmadigim için 2-3 sene daha bu sesi bi daha duymam ama hikmet aklıma soktu şimdi unutmazsam yarın sorarım servise uğrayıp, unutursam da peşine düşmem dahasizin görüştüğünüz kişi teknisyen değil ki gelen aramalara bakan kişi teknik destek konusunda ne kadar bilgi sahibi olabilir kibende bi sorun için aramıştım s3 ün çerçevesi çatladı kaça değişir diye getirin inceleyelim diyo
![]()