The Pancar
Üye
Ekran kullanım süresi olduğuna emin misin ?s6 ya yakışmadı böyle bir şey zamanında iphone 5 ile bile 7-9 saat arası ekran kullanım süresi aldığım oldu
Ekran kullanım süresi olduğuna emin misin ?s6 ya yakışmadı böyle bir şey zamanında iphone 5 ile bile 7-9 saat arası ekran kullanım süresi aldığım oldu
Benide haberdar ederseniz sevinirim ona göre bende alalı 1 sene oldu 3 4 ay sonra bi batarya isteyecek gibiDaha gitmedim format attım bir kaç test aşamasındayım
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tamam ama yine aynı herhalde düzelmedi pekBenide haberdar ederseniz sevinirim ona göre bende alalı 1 sene oldu 3 4 ay sonra bi batarya isteyecek gibi
Bataryayı değiştirirler ancak (ücretsiz.)yeni bataryayı sürekli hızlı şarjda kullanma. Acil olmadığı sürece normal şarjda dursun cihaz.hep hızlı şarj ile kullandım .
Ekran kullanım süresi olduğuna emin misin ?
Bnce yeni modellere baksan daha karlı tamire giden eşya bi daha aynısı gibi olmuyorBugün Gidiyorum Servise Yaptırmak İsteğim İşlemler
1-ses kısma tuşu bozukmuş tuşa bastığında tık tık eder eder ya o yok ses çıkmıyor tuş bozulmuş herhalde ama tuş çalışıyor sıkıntı yok
2-Batarya Değişeçek
3- Metal Kasa Ücretsiz Değişmese bile ücretli değiştireceğim
4-on Kamerada Toz Var
5-kamera değişmesi Gerek Yine Bozuldu.
Ücretleri yapılan işlemleri bizede anlatırsanbze yararı olur belkiBugün Gidiyorum Servise Yaptırmak İsteğim İşlemler
1-ses kısma tuşu bozukmuş tuşa bastığında tık tık eder eder ya o yok ses çıkmıyor tuş bozulmuş herhalde ama tuş çalışıyor sıkıntı yok
2-Batarya Değişeçek
3- Metal Kasa Ücretsiz Değişmese bile ücretli değiştireceğim
4-on Kamerada Toz Var
5-kamera değişmesi Gerek Yine Bozuldu.
kamerayı da değiştirmiştim hiçbir sıkıntı olmadı . şimdi de bunlar arza verdi işteBnce yeni modellere baksan daha karlı tamire giden eşya bi daha aynısı gibi olmuyor
tabi bunlarda zamanal gelişen şeylermetal kasa garantiye girmiyormuş peki dedim fiyatı ne kadar dedim hesapladı 420 tl dedi neyse klasın dedim verdim telefonu çıktımÜcretleri yapılan işlemleri bizede anlatırsanbze yararı olur belki

kamerayı da değiştirmiştim hiçbir sıkıntı olmadı . şimdi de bunlar arza verdi iştetabi bunlarda zamanal gelişen şeyler
metal kasa garantiye girmiyormuş peki dedim fiyatı ne kadar dedim hesapladı 420 tl dedi neyse klasın dedim verdim telefonu çıktım![]()
bataryayı yapacak mı ne dedin
aklımda olsunda 3 5 aya bende yaptırıyım :F
özellikle kapanmasını bekliyorum ama ısrarla kapanmıyor cihaz
Genel olarak güzel cihaz ama batarya işi canımı sıkıyor, reklam virüsüne çözüm bulamadım ve ayrıca 10dk oyun oynayınca bile alev alıyor cihaz. Bataryada sorun olduğu için falan da ısınıyor olabilir o konuda da tam olarak emin değilim ama metal kısımları el değmeyecek kadar ısınıyor. İnternette okuduğum kadarıyla ön kameraya falan toz giriyor diyenelr olmuş öyle bi sorun yaşamadım henüz, arka kameradan ses geliyor diyenler falan var özellikle kontrol ettim ama onda da tık yok. Kasa çevçevesinde metal olan yerleri çok güzel yapmışlar ayrıca. Özellikle çizmeyi denedim ve çizilmedi. Soyulma gibi bi sorun ile karşılaşmadım ve bu cihazda karşılaşanda görmedim çerçevede. Fakat şöyle bir olay var arka kameranın çerçevesindeki beyaz yerler soyuldu bende komple metal görünümlü oldu orası
iPhone gibi çerçeve fakat iPhone da altta 2 vida var bunda hiç bişey yok. Genelde kullandığım cihazların için açar incelerim ama bunda öyle bir fırsatım olmadı henüz
arka camı da pek zorlamak istemedim kırılır diye.bataryada tespit bulunmamış yarın gidip alacağım telefonubataryayı yapacak mı ne dedin
aklımda olsunda 3 5 aya bende yaptırıyım :F
bu zamana kadar saydıkların hepsini yaşadım eğer telefonun yeni bir cihaz ise bu sorunları yasamamam normal .Bende s6 kullanıyorum batarya dışında bir sorun ile karşılaşmadım aylardır donanımsal olarak. Yazılım olarak reklam virüsü yedim ve ana ekranda bile reklam çıkıyor. Format falan da çözmedi bu sorunu. Şarj konusuna gelirsek %100 şarjla evden çıkıyorum wifi,mobil veri kapalı sadece müzik diliyorum ve 1 saatte 70 e düşüyor şarj. yaklaşık 3 saat kullanım ile %1 şarj kalıyor ve bu %1 şarj da 3 saat gidiyorözellikle kapanmasını bekliyorum ama ısrarla kapanmıyor cihaz
Genel olarak güzel cihaz ama batarya işi canımı sıkıyor, reklam virüsüne çözüm bulamadım ve ayrıca 10dk oyun oynayınca bile alev alıyor cihaz. Bataryada sorun olduğu için falan da ısınıyor olabilir o konuda da tam olarak emin değilim ama metal kısımları el değmeyecek kadar ısınıyor. İnternette okuduğum kadarıyla ön kameraya falan toz giriyor diyenelr olmuş öyle bi sorun yaşamadım henüz, arka kameradan ses geliyor diyenler falan var özellikle kontrol ettim ama onda da tık yok. Kasa çevçevesinde metal olan yerleri çok güzel yapmışlar ayrıca. Özellikle çizmeyi denedim ve çizilmedi. Soyulma gibi bi sorun ile karşılaşmadım ve bu cihazda karşılaşanda görmedim çerçevede. Fakat şöyle bir olay var arka kameranın çerçevesindeki beyaz yerler soyuldu bende komple metal görünümlü oldu orası
Hikmet isimli arkadaşta ses kısma tuşundan tık sesi gelmiyormuş ama çalışıyormuş, bende de tık sesi geliyor görünürde falan sorun yok ama tuşa basınca algılamıyor
Bir de kafama takılan soru var. Bu cihazın hiçbir yerinde vida yok. Bu cihazın içi nasıl açılıyor acabaiPhone gibi çerçeve fakat iPhone da altta 2 vida var bunda hiç bişey yok. Genelde kullandığım cihazların için açar incelerim ama bunda öyle bir fırsatım olmadı henüz
arka camı da pek zorlamak istemedim kırılır diye.
Fiyat talep edilmedi garantisi varFiyat talep ettiler mi?