vwadnan
Üye
-
Konu Sahibi
-
AT&T çıkışlı telefon bu.Arkadaşlar bunu gördüm şaşırdım.Konuyla alakası yok ama bi danışmak istedim :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ama kapanmaya karşı garanti veriyor.Eğer tek riski bu ise sıcak bakıyorum.İlgin için teşekkür ederim.
AT&T çıkışlı telefon bu.
burada kullanamayabilirsin.sim kilidini açman gerekir.sonrasında fake imei işleri falan.garantide olmaz.almayı düşünüyorsan alma derim.
Türkiye modellerinde 1i fiziksel 2si dokunmatik olmak üzere 3 tuş bulunmakta Samsunglarda.
Hic kafani yorma ben al derim kasma isi oluyor o her telefonda vardir ama nasil oluyo? ; Birkactane oyunu/uygulamayi acik birakip oyun oynarsan ve ben sunu soyliyim ben suan pes 2012yi rahat oynuyorum acede ama biraz daha para ekliyip ace plus al derim, telefon buyuk s3 kadar buyuklugu ama hayatta kasmaz teyzemde var suan ace plus cok iyi bence ama arkadasinda dedigi gibi bu fiyata alinacak en iyi android telefondur oyunlari play storeden indir o surume gore yani play storedeki oyunlarin 1 2 tanesi kasar. Dedigim gibi telefon bi harika degil ama cok kotude degil sadece bana gore kotu yani kendi hafizasinin az olmasi kendi hafizasi 190mb ama dahili hafiza karti tak rahatla. Ben oneriyorum ace. Sanirim bunlar yeterli olmustur , iyi forumlar..
Hic kafani yorma ben al derim kasma isi oluyor o her telefonda vardir ama nasil oluyo? ; Birkactane oyunu/uygulamayi acik birakip oyun oynarsan ve ben sunu soyliyim ben suan pes 2012yi rahat oynuyorum acede ama biraz daha para ekliyip ace plus al derim, telefon buyuk s3 kadar buyuklugu ama hayatta kasmaz teyzemde var suan ace plus cok iyi bence ama arkadasinda dedigi gibi bu fiyata alinacak en iyi android telefondur oyunlari play storeden indir o surume gore yani play storedeki oyunlarin 1 2 tanesi kasar. Dedigim gibi telefon bi harika degil ama cok kotude degil sadece bana gore kotu yani kendi hafizasinin az olmasi kendi hafizasi 190mb ama dahili hafiza karti tak rahatla. Ben oneriyorum ace. Sanirim bunlar yeterli olmustur , iyi forumlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?