S5620 monte ANDROİD 3.0 + NAVİGASYON + TÜRKÇE firmware ( By vedat_2009)

Sponsorlu Bağlantılar

trturkey5050

Üye
her arkadaş gibi bende linkleri bekliyorum..

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye

ARKADAŞLAR LİNK YENİLENMİŞTİR.

emptiness

Üye
çok teşekkürler...
deneyelim bakalım... içinde gerekli tüm dosyalar bulunuyor değil mi? programlar ve firmware bende mevcut zaten...

emptiness

Üye
gayet güzel oldu ellerinize sağlık diyorum :) ama küçük bir sıkıntı var bu android görünüm ingilizce değil sanırım rusça gene az çok anlıyorum resimleri yeterli oluyor. telefonun orijinal dili türkçe tabi... bu android sürümü 2.3 olması lazım 3.0'ı kurduğumda android dili ingilizce oldu ama ekran hareketli olmadı ve biraz daha fazla kastı telefonu anlamadım bi türlü. şimdilik 2.3 sürümünü kullanmaktayım. memnum gibiyim tavsiye de ederim görünüşünden sklılanlar için birebir :)
sormak istediğiniz herhangi bişey varsa gözlemlediğim kadarıyla yanıtlayabilirim selametle...

gördüğüm + ve - leri de inceledikçe burada yazacağım.
ilk olarak telefonu kapatıp açınca ayarlanan ayarların bazları gidiyor. bunun başında ekranın arka görüntüsü geliyor.

sergitar

Üye
arakdasım ilivit diye bir program iniyor linglerden

bilal72

bilal72

Üye
kardeş linkler kırık

corrado18

corrado18

Üye
Linkler ölü :(

lower83

Üye
emegıne saygı cok basarılı peki bende corby pro war bu dosyalarla aynısı olurmu acaba yoksa ekran uyusmazlıgı yasarmıyım

toret

Üye
yeni link vere bilir misiniz link ler yok da

qradyant

qradyant

Üye

link burada dostlar.
Detaylı inceleme bekliyorum. Ondan sonra kuracağım :)

15097

15097

Üye
yeter artık hep monte için artık samsung star'lara da çıksın :off:

sessizgemi5

Üye
Rusçayı nasıl türkçe yapabiliriz...
siz bunu rusça mı kullanıyorsunuz?

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
Rusçayı nasıl türkçe yapabiliriz...
siz bunu rusça mı kullanıyorsunuz?

hocam mfjf1 in içinde tr desteği var ayardar dil seçeneklerinde türkçe yok mu eğer yoksa sanırım yanlış bir csc dosyasını yükledin

AndroidciMünir

AndroidciMünir

Üye
valla arkadaşım mod sirisin ama navigasyon benim ok kimseyide kandırmıyorum yazmışım oraya toplama firmwarelerle yaptımı oraya bizde yanliy ve emek hırsızlıhı yok anladın mı bilmem

----------Eklendi @ 19:22:01 ---------- Yazıldı @ 19:19:38 ----------

arkadaşım bu java tabanlı bir sistem görünümü android montelere android atılması çolde karşına kutup ayısı çıkmasından daha zor ve imkansız dır bunu anlayın

Ahaha koptum :kop: :ehe :d: Sağol eve gidince denerim :D

sMonTe-

Üye
Yüklemeli miyim?Yükleyen yorum yazarsa.. :)

- - - Eklendi - - -

:oke:Valla ben artık siris_cac ın en son yaptığı modunu kurdum.Hiç bir hata yok ve mükemmel...
​Onun kurlumu nasıl hangi firmware ile uyumlu?

46paşalı

Üye
kardeş indirme linkleri hata veriyor tşkr

magaki

Üye
Linkler ölü kardeşim sana zahmet bi el atıver :(

Usl@nM@z

Üye
biyerde eksik bişey yapmışsın kardeşim çalışmama gibi bir problem yapmaz kesinlikle hafıza kartını ve sim kartını çıkarttın mı kurarken ( suanda stabil olarak kullanıyorum )

kardeşim linkler kırık bana özel olarak gönderebilirmisin? bu arada türçemi ?

metinoktaybeyaz

Üye
link ölmüş

kundas

Üye
bu sayfada kim varsa beni eklesin anroid kurcam yardım edebilirse facem yusuf kudailga

Üst Alt