S5620 acayip sorun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozan_ronal

Üye
    Konu Sahibi
S5620 acayip sorun
Merhaba 2 ay önce S5620 satın aldım avea hattım vardı 5 gün önce vodafone geçiş yaptım bugün hattım
açıldı geçiş yaptım ama öncesinde sim kilidinin şifresini değiştirdim ve kaldırdım sonra kapattım telefonu çıkardım 30 dk sonra hattım avea dan
vodafona geçti hattımı taktım açııldı ama *123# yaptım arama butonuna bastığım anda kapandı sonra tekrar açtım bugün nasılsın yazısı geldi
sonra tekrar kapandı eski hattımı taktığımda anında açılıyor ama yeni hattı taktığımda açılmıyo bide yeni hattı taktığımda hat işareti çıkıyo(önceden de çıkıyordu)
12 13 kere .... yapıyo sonra bugün nasılsın yazısı geliyo anında kapanıyo sizce sorun nedir başına böyle sorun gelen varmı acaba
bide yazılım attım aldığım gün en son klavyeli yazılımını attım sadece avea hat ile kullandım diğerlerini denemedim.

zonewars77

zonewars77

Üye
avea hattı takıp bir sorun var mı diye bak bence. telefona firmware vb atma garantisi gider. gerçi atmışsın galibaa..

ozan_ronal

Üye
    Konu Sahibi
avea hattı takıp bir sorun var mı diye bak bence. telefona firmware vb atma garantisi gider. gerçi atmışsın galibaa..

soruu çözdüm daha doğrusu kendiliğinden çalışmaya başladı konu silinsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt