s5603 şarj süresi

Sponsorlu Bağlantılar

kanz86

Üye
    Konu Sahibi
s5603 şarj süresi
herkese iyi akşamlar ve öncelikle iyi bayramlar.. cuma günü yeni bir s5603 telefon aldım. dedikleri gibi şarjı iyice bittikten sonra 12 saat şarjda tuttum.ama dün gece şarja koyup sabah 8de kullanmaya başladığım telefonumun şu anda 1 kademe şarjı kalmış durumda.bu kadar şarj götürecek bi kullanımda yapmadım.3 kere telefonla görüştüm ve rehberde birkaç oynama yaptım hepsi bu sizce de bir sorun yok mu pilinde????:bilmm

darkmaster

darkmaster

Üye
bluetooth açık unutmuş olma ihtimalin olabilir ona bir bak. yoksa sorun var gerçekten.

kanz86

Üye
    Konu Sahibi
yok bluetooth kapalı ama şüphelendiğim şu var; telefonun sol üst köşesinde mavi kutu içinde 3g+ işreti var ve hep duruyo ondan olabilir mi hattım vodafone bu arada...

allcapone84

Üye
ondan olmaz o senin 3g sebekesine bağlı olduğunu gösterir.ben bu teli 2 aydır kullanıyon o işaret bendede devamlı var ama şarjı etkilemiyo.o başka şeydendir

Mert_su

Üye
telefonunun ekran parlaklığı maksimum seviyede olabilir.orta ya da düşük seviyede tutarsan daha az enerji harcar..onun dışında benim tel normal şartlarda 4-5 gün gidiyor.

darkmaster

darkmaster

Üye
bende teli en yüksek parlaklıkta kullanıyorum yoksa güneşte görünmüyor birşey. ama ona rağmen bende 4 gün filan kullanabiliyorum. senin bataryada sorun olabilir bir servise yolla telefonu bence.

kanz86

Üye
    Konu Sahibi
bugün hiçbir uygulama kullanmadım ekranı orta parlaklıkta ve sadece 3 kere kısa olmak üzere telefon görüşmesi yaptım. saat 11de şarjdan olarak aldığım telefon saat 23.30da şarjı tamamen bitti ve kapandı. gerçekten sorun var en kısa sürede aldığım yere gidip söyleyeceğim...

--------------- Ekleme ---------------

bu telefon gerçekten kafamı karıştırmaya başladı şarj sorununun yayından dolayı olduğunu düşünüyorum. bugün başka bir şehirdeydim telefonumu normal kullandım ve şu anda 10 saatlik kullanım sonucu şarjım 1 kademe azaldı.. biraz önceden yine bu sitede e250 şarj süresi uzatma altında bir konu okudum. burda da şebeke seçimini gsm 900/1800 seçersenz şarj sürenz 1 gün artar gibisinden bir uyarı vardı. bakalım bi de bunu deneyelim... :S:S:S

bu telefon gerçekten kafamı karıştırmaya başladı şarj sorununun yayından dolayı olduğunu düşünüyorum. bugün başka bir şehirdeydim telefonumu normal kullandım ve şu anda 10 saatlik kullanım sonucu şarjım 1 kademe azaldı.. biraz önceden yine bu sitede e250 şarj süresi uzatma altında bir konu okudum. burda da şebeke seçimini gsm 900/1800 seçersenz şarj sürenz 1 gün artar gibisinden bir uyarı vardı. bakalım bi de bunu deneyelim... :S:S:S

agape666

Üye
selamlar sırf bu sorunu cevaplamak için siteye uye oldum zira bende aynı sorundan muzdariptim neler çektim sorma ...
telefonu aldım 2 ay oldu fakat 50 gündür bu yuzden servisteydi 3 kez servise gönderdim.. gece ful şarjdayken sabah yarısı gitmiş oluyodu , bide kullanırsam yarım gün giderse iyi..enteresandır serviste hiç bişey bulamıyodu. bayramdan iki gün once telpa teknik servis muduru cemal beyle görüştüm cihazımı bizzat kendi test etmişti... oda sorun görememişti biz konusurken 3g den olabilir dedi ? ki benimde şarj soruum 3g abneliğimle birlikte başladı dediki "eğer 3g baz istasyonunuz bulunduğunuz yere uzaksa telefonunuz 3-4 hatta 5 kat fazla enerji harcayarak baz istasyonuna ulaşabiliyo (hele bide vodafonsa daha kotuymus) şebeke ayarlarından 900/1800 ü sec dene" dedi yaptım hiç bi sorun yok şimdi 2 ay bosuna yattı telefon serviste ....
yanlız cihazını telpaya veririseniz tüm akadaşlar için söylüyorum 30 gün içinde tornavida vurulursa deişim hakkınız bulunuyor bunu içinde 30 içinde servise baş vurduğunuzda faturayla gidip direk değişim istemeniz gerekiyor beni kasten yanlış bilgilendirerek değişim hakkımı kullndırmadılar bu yuzden mahkemelik olduk telpayla

kanz86

Üye
    Konu Sahibi
selamlar çok teşekkür ederim. benimde sorun halloldu o gsm 900/1800 yaptıktan sonra. sorun zaten dediğiniz gibi 3g abobeliğimi başlattıktan sonra başlamıştı şu anda 3. günün ortasındayım ve hala yarım şarjda yani 4-5 gün gidecek gibi duruyo normal kullanımda.sorunuma cevap yazan herkese tekrar teşekkürler...

velox17

Üye
kardeşim sakın heyecana kapılma telefonunda bir sorun yok bende s5603 kullanıyorm sen öncelikle titreşimle geri bildirimi kapat şarjı cok götürüyo daha sonra telefonunun bataryası 1 hafta içinde form tutucak merak etme ben kendim telefoncuyum yazıyım dedim

arda4555

Üye
S.a .Samsung s5603 almıştım 7-8 gün önce.Bataryası kullanmadığım halde sadece 12 saat gidiyordu.Sordum soruşturdum ama sorunu çözememiştim.Dün tesadüf sitenizi buldum yorum ve tavsiyeleri okuyup Telefonumun şebekesini gsm 900/1800 yaptım ve sanki mucize oldu telefonun şarj ömrü otomatikmen düzeldi.Dün öğleyin şarj dan çekmiştim normal de aynı günün gecesine bitiyordu şarjı.Ama su an dünki şarj ile hala dolu.(aradan 16 saat geçmesine rağmen)Siteye adminlerine ve Tüm yorum yapıp yol gösteren arkadaşlara teşekkür ederim.Sırf teşekkür etmek için üye oldum ama artık sorunum olursa ilk önce maxicep.com bakmadan çare aramayacağım.____GSM 900/1800 <<SIRF BUNUN İÇİN 2 TANE SIFIR BATARYA ALMAK ZORUNDA KALDIM...HOŞÇAKALIN. 26,03,2010

selcuk216

Üye
bn sürekli nete girdiğimden günlük bitiyo şarzıı

fasulye38

Üye
arkadaşlar aynı sorun bende de vardı dediğinizi yaptım sonucu bildiricem size gsm durumunu değiştirdim

Takipçi Satın Al

Üst Alt