S5603(Preston) Kendi kendine kapanıp açılıyor ve USB ile Pc'ye bağlanamıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

non-toXic

non-toXic

Üye
    Konu Sahibi
S5603(Preston) Kendi kendine kapanıp açılıyor ve USB ile Pc'ye bağlanamıyorum
Arkadaşlar elimde s5603 var 10 aydır kullanıyorum hiç bir problem yoktu.En son yazlıkta şarj ettim(Pazar Günü) hiç bir problem yoktu.Şu an İzmir'e evime geldim.Telefona program atacaktım pc'ye bağlıyayım dedim "USB aygıtı tanınmadı" diye uyarı çıktı ve doğal olarak Pc telefonu görmedi neyse şarjım azdı şarj edeyim dedim şarja taktım tık yok şarj olduğunu göstermiyor ve telefon kendi kendine kapanıp açılıyor ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım.Bu olay dün akşam oldu bende yatarken telefonu şarjda bıraktım sabah kalktığımda şarjı gözüküyordu ve hala kendi kendine kapanıp açılıyor.Problemin ne olduğu hakkında yardım ederseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

Şimdi fark ettim kendi kendine açılıp kapanıp boşu boşuna şarj gitmesin dedim kapattım telefonu kısa bir süre sonra kendiliğinden açıldı :S

emrepreston

emrepreston

Üye
Arkadaşım bence hiç oynamadan garantiye götür.. Tahminimce voltajdan dolayı gitmiş..

non-toXic

non-toXic

Üye
    Konu Sahibi
tek çarem garanti gibi teşekkürler

e_memet88

e_memet88

Üye
Kardeş çözdün mü sorunu?

Bende de aynı olduda merak ettim ne oldu sonucu

Yalnız bende çok foto atmıştım tlf a yaklaşık 2500 adet ondan dolayı oluyormuş onları temizleyince düzeldi.

Saygılar...

3rhan336

3rhan336

Üye
arkadaslar belki alakası olmayabilir ama telefonunuzu kapalı şarj edin

hhhgggffff

Üye
arkadaslar belki alakası olmayabilir ama telefonunuzu kapalı şarj edin

Merhaba;
Doğru diyor arakdaşlar kapalı şarj etmek önemli telefonu ve bataryayı mümkün olduğunca bitirmeye çalışın arkadaşım senin içinde geçmiş olsun bazen usb girişelerinde elektrik dalgalanmaları olabiliyor flash bellklerde bunları önleyici sistem var yalnız telefonda varmıdır bilmem

iyi forumlar

non-toXic

non-toXic

Üye
    Konu Sahibi
zaten kapalı şarj ediyorum ekranda şarj olduğunu belirten görüntü çıkıyor ve belirli bir süre sonra otomatik kendi açılıyor ve yine belirli bir süre sonra kapanıp açılıyor bu böyle devam ediyor.Garantiye verdim gelmesini bekliyorum...

non-toXic

non-toXic

Üye
    Konu Sahibi
Vee telefonum garantiden geldi anakartını değiştirmişler şarjda problem yok, pc yede gayet bağlanabiliyorum fakat garantiden geldiği ilk gün şöyle bir problem ile karşılaştım tüm fonksiyonları gayet iyi çalışıyordu fakat bir ara mesaj yazarken telefon kendiliğinden kapanıp açıldı (bir dipnot geçmek istiyorum telefonu kullananlar bilir; telefon açılır açılmaz rehber veya mesajlara girdiğinizde sim daha hazır olmadığından "liste başlatılıyor" diye uyarı verir ve sonra açılır) telefon açıldığında rehbere giriyorum sorun yok ama mesajlara girdiğimde sürekli liste başlatılıyor diyor acaba hattımda mı problem var dedim hatsız açtım telefonu yine aynı uyarı bu sorunu internet araştıracağım fakat sizde buna benzer bir sorun biliyorsanız yada net de okumuşsanız linkini atarsanız sevinirim

!!!netde araştırdım ve ekrana *2767*3855# yazınca telefon reset atıyor ve her şey düzeldi benzer sorunu yaşanlar bunu deneyebilirler

safaari

Üye
bu sorun bende aynen var fakat ben telefonu kapatıyorum ve hiç bir ekran gelmeden öyle şarjda bırakıyorum. bir süre sonra kendiliğinden şarj olmaya başlıyor. Bu kapanıp açılmanın nedeni telefonun içerisinde hiç enerji kalmaması ve bu enerjiyi usb almak istemesi. normalde tek başına bir telefonu kaldırabiliyor usb gelen enerji fakat bu telefona yetmiyor. pildende destek gelmeyince kapanıyor. Samsung s5603 tümünde usb şarj etmeyin. (bilgisayara bağlayıp şarj etmeyin.) çünkü şarj edebilmek için yeterli enerjiye ulaşamıyor. orjinal şarj cihazı ile şarj edin arada çok fark var.

Üst Alt