S5603 KAPAK garantiye girermi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
club1520

club1520

Üye
    Konu Sahibi
S5603 KAPAK garantiye girermi
Arkadaşlar s5603 şarj yerindeki kapak çıktı yerinden garantiye göndersem garanti kapsamına girermi??

bybilal

bybilal

Üye
senin bi müdahaeln yoksa girmez . Yolladınmı zaten anlamazlar . Servis yapar ücrette talep etmezler

club1520

club1520

Üye
    Konu Sahibi
öncedende yarıya kadar kalkmıştı ben yapıştırdım şimdi tam çıktı girermiki garantiye

bybilal

bybilal

Üye
yukarda yanlışlık oldu . müdahalen olursa garantiye girmez. Müdahalen senden kaynaklanan bişe yoksa ortada girer garantiye. servis yapar ücrette talep etmez

--------------- Ekleme ---------------

öncedende yarıya kadar kalkmıştı ben yapıştırdım şimdi tam çıktı girermiki garantiye
keşke yapıştırmasaymışşsın. Yapıştırma oldunu anlarlarsa müdahale ettiğin için garantiye sokmazlar. Ücret talep ederler. Eğer orayı iyice temizlerde güzel bi açıklama ile not yaz de kendiliğin şu şu şu şekilde kapak açılmıştır benim bi müdahalem yoktur kapakta sorun vardır diye yanına not bırak

club1520

club1520

Üye
    Konu Sahibi
yukarda yanlışlık oldu . müdahalen olursa garantiye girmez. Müdahalen senden kaynaklanan bişe yoksa ortada girer garantiye. servis yapar ücrette talep etmez

keşke yapıştırmasaymışşsın. Yapıştırma oldunu anlarlarsa müdahale ettiğin için garantiye sokmazlar. Ücret talep ederler. Eğer orayı iyice temizlerde güzel bi açıklama ile not yaz de kendiliğin şu şu şu şekilde kapak açılmıştır benim bi müdahalem yoktur kapakta sorun vardır diye yanına not bırak

çok teşekkür ederim yarın direk göndereyim garantiye ben burdurda yaşıyorum antalyaya göndersem yaparlarmı ki

çok soru soruyorum ama son sorum olacak o çıkan usteki küçük kapağı göndermesem anlamazlar birşey nota kayıp oldu desem nasıl olur :DD

nehalem28

Üye
resim ekleyebilirmisin acaba şarz soketinin girişindeki plastiğimi kastediyosun

bybilal

bybilal

Üye
çok teşekkür ederim yarın direk göndereyim garantiye ben burdurda yaşıyorum antalyaya göndersem yaparlarmı ki

çok soru soruyorum ama son sorum olacak o çıkan usteki küçük kapağı göndermesem anlamazlar birşey nota kayıp oldu desem nasıl olur :DD
ozaman senin sorumluluğuna girer sen benim dediğimi yap temizle yapışkanı falan herşeyiyle yolla. Zaten garantiden başkasıda yapmaz onu

club1520

club1520

Üye
    Konu Sahibi
yaptırdım tel bugün geldi 30 tl aldılar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt