Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tekrar s5603 nasıl yapabilir miyiz bi yardımcı olabilir misiniz((
ozgurtan1996
Üye
ya arkadaşım bende port search'e kadar herşey tamam da port search'e bastığımızda com1 veya benzer bir şey gelmiyor bi türlü napmalı?
senna93
Üye
ya gelen mesajlarda türkçe karakterler yok örn: nas ls n (nasılsın) göstermiyo.bunu nasıl yapıcam.bide firmware yükledim telefonum 5603 ama şimdiki sürümüm S5600XXIL1.bi sorun olurmu ? ve internete giremiyorum.lütfen yardmm
tayyip34
Kapalı Hesap
ya evet arkadaşlar türkçe karakter desteklemiyor bi zahmet orjinal türkiye yazılımını paylaşabilirmisiniz. telefonun 3g'si bile arama yapmıyor ne yapçam bilmiyorum lütfen orjinal yaılımı paylaşın
senna93
Üye
ayrıca benim siyahlık dışında çift sekmeli gibi bişiy olmadı
S:
YA KARDEŞ ACABA SEN S5603'ün ORJİNAL FİRMWARE YAZILIMIN ADINI BİLİYORMUSUN.(*#1234# YAPINCA GELEN FİRMWARE VERSİYONU). BİRDE VERDİĞİN SİTEDEKİ EN ALTTA YEŞİL RENKTE OLAN YANİ S5603S5603DXJA1 2010 BUNU TELEFONA YÜKLEYİNCE HATA VERİYOR ???
senna93
Üye
evet bendede hata verdi o.sora tekrar burda paylaşılanı yuklemek zorunda kaldım.2010 un altındakinide yukleme oda arapça-ingilizce. türkçe dil secenegi yok. ayrıca bu fw dede türkçe karakter yok mesajlarda anlamıyorum yazılanı.bunun bi çözümü yokmudur ?
shequerchi
Üye
saol denicem inş. olur
rohat33417
Üye
çok tşk ederim yha süper oldu elinize emeğinize sağlık
AARLN
Üye
arkadaşlar sitedeki bütün firmwareleri denedim aynen konuyu açan arkadaşların dediklerini doğruluyorum fakat s5603 türkçe orjinal firware olmadığı için telefonumu servise götürdüm ve bana 20 tl ücret karşılığında yapılacağını aksi takdirde telefonumun hiçbir garanti sorunundan yararlanılamayacağını söledi seçim sizin..
--------------- Ekleme ---------------
eklemem gerekirse 20 tl ücret karşılığında orjinal firmware yüklettim en azından garantim devam ediyor
nurettin_28
Üye
iğrenş tükcell menüsünden sıkıldığım için bu yazılımı yükledim..ilk başta mesaj yazarken türkçe harfler kullanılmıyodu ama ayarlarda bunu hallettim...eski yazılımdan daha güzel ve hızlı..elinize sağlık
--------------- Ekleme ---------------
mesaj ayarlarına giriyosunuz karakter desteğini otamatik yapınca herşey düzeliyo bu kadar
ozzycan
Üye
hacı select image diyo bana hep bu ne oluyor bi yardım etsen
djsulo_xd
Üye
yhaa yaparken rsrc1 de error dedi tel açılmıo şimdi ne yapcaz ltfen yardım