s5233w şarj -yardım-

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
09_prof_492

09_prof_492

Üye
    Konu Sahibi
s5233w şarj -yardım-
samsung s5233w star telafonun var 3-3.5 saatte şarj oluyor sizce normal mi yardım lütfen!!:bye2:

FurkanKitap

Üye
3- 3 buçuk saat kesinlikle normal degil ben 25 dakikada şarz ediyorum 5 gün gidiyor telefonu ilk aldığınızda 24 saat şarjda bırakmanız lazımdı sorun ondan kaynaklanıyor olabilir

09_prof_492

09_prof_492

Üye
    Konu Sahibi
hadi ya çok tesekkür ederim peki ne yapmalıyım ? su anda 24 saat şarj etsem olur mu?

FurkanKitap

Üye
:D Telefonuna yeni batarya al veya 24 saat şarj dene 24 saat şarj ilk yapman gerekendi fakat şimdi yaparsan olurmu bilmem ama ben 24 saat şarj etmedim dolu dediği saman 1 saat sonra çıkarmıştım yeni dokunmatiklerde gerekmiyor senin sorunun ya bataryada yada telefonda çok bir sorun değil ama çözüm bulmanın bir yoluda bu adrese git sorunlara bak şarj la ilgili sorunlar dile getirilmiş ve çözümleri

09_prof_492

09_prof_492

Üye
    Konu Sahibi
çook teşekkürler:oke:

alparslan28613

alparslan28613

Üye
:D Telefonuna yeni batarya al veya 24 saat şarj dene 24 saat şarj ilk yapman gerekendi fakat şimdi yaparsan olurmu bilmem ama ben 24 saat şarj etmedim dolu dediği saman 1 saat sonra çıkarmıştım yeni dokunmatiklerde gerekmiyor senin sorunun ya bataryada yada telefonda çok bir sorun değil ama çözüm bulmanın bir yoluda bu adrese git sorunlara bak şarj la ilgili sorunlar dile getirilmiş ve çözümleri
k.b biras geç oldu ama yinede söyliyim bilip bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmayın telefonu ilkaldığızma 24 saat etmesekte olur bataryanın süresiyleHİÇBİR alakası yoktur siszin dediğinz yöntem çook eskilerden kalma ama şimdiki piller Li-on pil olduğu için

Lityum iyon piller için hafıza etkisi sorunu yoktur. Dolayısıyla bu pilleri şarj etmek için tam olarak boşalmalarını beklemek gerekmez. Ayrıca yine aynı nedenden dolayı şarjı yarıda kesmek pil için olumsuz bir etki yaratmaz. Bu pillerin kullanılmadıkları zamanlardaki enerjilerini kaybetmeleri de uzun sürer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt