S5233 'de film izleme, "Desteklenmeyen ortam biçimi" hatası

Sponsorlu Bağlantılar

Alane28

Alane28

Üye
    Konu Sahibi
S5233 'de film izleme, "Desteklenmeyen ortam biçimi" hatası
http://www.maxicep.com/samsung/samsung-starda-hd-video-izleme-resimli-anlatim-348079.html

Merhaba arkadaşlar, yukarıdaki konuda S5233 de HD kalitesinde film izlemek için yapılması gerekenleri arkadaşımız çok anlaşılır bir şekilde paylaşmış. Kendisine tekrar teşekkür etmek istiyorum. Ama bir kaç küçük problemimi paylaşmak ve bir kaç soru sormak istiyorum.

Yukarıda paylaştığım konudaki önergeleri izlediğimde yaklaşıl 800 900 mb lık dosyalar elde ediyoruz. Ses harika görüntü harika. Ama ben telefonumda izlerken filmin ortasında "Desteklenmeyen ortam biçimi" diye hata verip kapanıyor. Hata verdiği kısmın ilerisine kadar filmi ilerletip tekrar devam ettirince Belirli yerlerde tekrar aynı hatayı verip kapanıyor.

Hatayı giderebilmek umuduyla 2 kere yeniden programı kullanarak ripledim. ama yine aynı hatayı veriyor. Ne yapabilirim??

Film boyutunu biraz da olsa düşürme imkanımız var mı ? Örneğin High yerine Normal Quality seçsem diğer ayarları değiştirmem gerekir mi?

Özellikle "Desteklenmeyen ortam biçimi" hatasına çözüm önerilerinizi bekliyorum. Dikkatinizi tekrar çekmek isterim bu hatayı filmin açılışında vermiyor. Yani filmi açıp izleyebiliyorum ama orta yerlerde bu hata ile karşılaşıyorum... :bilmm

Cevaplarınızı bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: must20

ege970

ege970

Üye
high yerine normal seçersen elbet birikki değişiklik yapman gekrebilir..

bu hatayı alma sebebin önbellek olabilir pcde bile bir videoyu izlerken önce kayıt eder sonra verir görüntüyü..
yanı mesela film1 gbsa bi 1.1 gblık daha boş alana ihtiyacın olabilir.. (herzaman değil)

onun dısında videoyu dogru formatta çevirdiğine emin ol ve programın tamamını çevirdiğine emin ol eğer program kısıtlı sürümse videoyu tam çevirmiyor olabilir.. + googlede filmleri mp4 formatına dönüştürüp riplemek sıkıstırmak diye aratırsan çok daha iyi bir sonuca varabilirsin sonucda bu program samsung star için yapılmadı heryerde bulabilirsin..

onların dısında herşeyide burdan bulabilirsin
http://www.maxicep.com/samsung/gene...uvar-kagidi-bilgiler-15-06-2010-a-322495.html

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
qimoo arkadaşın dediği gayet sorunsuz çalışmakta bence sorun ein firwarende

qimoo

qimoo

Üye
http://www.maxicep.com/samsung/samsung-starda-hd-video-izleme-resimli-anlatim-348079.html

Merhaba arkadaşlar, yukarıdaki konuda S5233 de HD kalitesinde film izlemek için yapılması gerekenleri arkadaşımız çok anlaşılır bir şekilde paylaşmış. Kendisine tekrar teşekkür etmek istiyorum. Ama bir kaç küçük problemimi paylaşmak ve bir kaç soru sormak istiyorum.

Yukarıda paylaştığım konudaki önergeleri izlediğimde yaklaşıl 800 900 mb lık dosyalar elde ediyoruz. Ses harika görüntü harika. Ama ben telefonumda izlerken filmin ortasında "Desteklenmeyen ortam biçimi" diye hata verip kapanıyor. Hata verdiği kısmın ilerisine kadar filmi ilerletip tekrar devam ettirince Belirli yerlerde tekrar aynı hatayı verip kapanıyor.

Hatayı giderebilmek umuduyla 2 kere yeniden programı kullanarak ripledim. ama yine aynı hatayı veriyor. Ne yapabilirim??

Film boyutunu biraz da olsa düşürme imkanımız var mı ? Örneğin High yerine Normal Quality seçsem diğer ayarları değiştirmem gerekir mi?

Özellikle "Desteklenmeyen ortam biçimi" hatasına çözüm önerilerinizi bekliyorum. Dikkatinizi tekrar çekmek isterim bu hatayı filmin açılışında vermiyor. Yani filmi açıp izleyebiliyorum ama orta yerlerde bu hata ile karşılaşıyorum... :bilmm

Cevaplarınızı bekliyorum.

Arkadaşım sorun hafıza kartında bende de oluyordu hafıza kartını çıkarıp taktıktan sonra düzeliyordu.Sende dene sorun düzelecektir.

SAINT1

SAINT1

Üye
Önce qimoo'nun dediğini dene bence ikinci şık olarak videoyu convert ederken yaptığın ayarları hafiften kısarsın.Böyle bir sorunla hiç karşılaşmadım daha önce bence büyük ihtimalle orun hafıza kartında olabilir.

melanqolicmusty

Üye
:hmmm:hmmm:hmmmyha video foRmaTı Neeeeeeeeeeeeeeeeeee solermısınız

error94

Üye
format factory adlı programı indir filmlerin ekran boyutunu falan ayarlayabiliyosun ve filmi mp4 e avi ye herşeyi herşeye çeviryosun halledersin :oke:

Üst Alt