ya benim s5233w var,eskiden okuyodu ama ilk yaptığım firmware dan sonra(8 ay önce kadar)okumamaya başladı.firmware sorunu die düşündüm,değilmiş.ara sıra okuyodu eskiden ama şu an hiç okumuyor.lütfen bir yardım edin c :S
bu firmware çalışmaz sadece 5233w modelleri içindir. ancak kullandığın telefonun yazılımına ait bir patch dosyası bulursan res klasörünü kullanabilirsin buna izin verir. dediğim gibi yazılımına ait patch bulman gerek. istersen *#1234# yap firmware versiyonunu bana burdan yaz ben sana yukleyebileceğin firmware ve patch bulmaya çalışırım. o zaman bu temayı kullanabilirsin.
Bu firewareye uyumlu patchın lınkını atarmsn bitane patch lınk paylasmıssın androıd patch 6 tane fln warya . bu fw ye uyum saglamıyor telefonu acınca mavi dolan çubuk çıkmıyor :S bunun uyumlu patchını bı paylasrsan cok sevınırm
Bu firewareye uyumlu patchın lınkını atarmsn bitane patch lınk paylasmıssın androıd patch 6 tane fln warya . bu fw ye uyum saglamıyor telefonu acınca mavi dolan çubuk çıkmıyor :S bunun uyumlu patchını bı paylasrsan cok sevınırm
Süper bir tema telefonum şu an kenliğinden kapandığı için garantide.Bu temayı okuduklarıma göre çoğu kişi başarıyla yapmış.Emeğinizide sağlık bu arada.Ama bişey merak ediyorum bu temayı yükledikten sonra garanti dışı kalırmı.
buradaki işlemleri diğer konudaki 1 firmware 1 patch 6 tema konusundaki patch le yapınca 2. menü çıkmıyor, zaten işlemler bittikten sonra en son başlangıçta tuş kilidiyle girilen menü burada resimde gösterilenden farklı, direk bu konudakilerin linkleri var mı?
bu konularda biraz acemiyim acaba bunu kendi telefonumda denesem garanti ile ilgili bir sorun olur mu? ayrıca telefonum 5233wifi 6 ay önce aldım sürümünü bilmiyorum