sessiz_cocuk
Üye
-
Konu Sahibi
-
yazılar gözüküyor muYa şimdi de şöyle bir problem oldu, patch işlemini aynen resimdeki gibi yaptım, ama masaüstü ve widget ekranı görünmüyor, beyaz ekran çıkıyor, menüye de giremedim. Ama telefon açılıyor, arama tuşuna bastığımda arama kayıtları çıkıyor, menüye giremiyorum. Ekran bembeyaz kalıyor öyle, şaşırdım.
swf widget demişsin flash destekliyor mu?
wifi gelmiyo arkdaşım ama bluetooth eklemek için masa ustu menude yukarı doğru bir ok var sol menu tuşu ona bas açılan menuden bluetooth uzerıne basılı tut smge masa ustune gelsinTamam hallettim, ama şöyle bir sorun var şimdi de. Mesela Bluetooth veya Wi-Fi için üç dört menüye girip oradan işlem yapmam lazım. O widget'ları da masaüstüne eklemenin yolu var mıdır?
yazılım samsung un çıkardığı son yazılımlardan daha türkçesi piyasada yok. patch le de turkçe olmuyor. birazdan yeni bi res klasörü daha yüklicem o şu an kullandığından daha hızlı ve daha fonksiyonel kendine ait tuş kilidi falan var istersen değiştirirsin. onda da türkçe olmuyor amaYa bir de, buna Türkçe yazım dili nasıl ekleyebiliriz? Menülerde sorun olmuyor ama, telefondan çok aktif bir şekilde Facebook ve Twitter kullanıyorum, Türkçe karakter olmadan çok uyuz görünüyor çünkü, ondan dedim.
yarın upload ederim arkadasım ve elimden geldiğince türkçeleştirerek.Arkadaşım blackberry yüklücemde tema 2 linkerini bidaha yüklermisin siteler açılıyor geri sayımı bekliyorum fakat download zamanı gelince tıkladığımda dosya bozuk veya bulunamadı yazıyor..Hadi beni bu temadan mahrum bırakma : )
sim numaralarını silemez ki neden bole bişi oldukurdum gayet güzel çalışıyorda sime kaydettiğim numaralar durduk yere silindi ve telefona numara kaydedemiyorum 0 0 diye gösteriyor :S
yarın upload ederim arkadasım ve elimden geldiğince türkçeleştirerek.
--------------- Ekleme --------------
Saolasın bekliyorum,şimdilik heroyu yükledim çok güzel oldu eline sağlık.
Beyaz ekran ve font sorunu vardı.Patch menüden flashı seçtim ve fontu boş bıraktım oldu.
Oluncada starberry denicem.
res klasörü içerisine Font adında dosya aç
ve res klasörü içerisindeki yazı tiplerini res klasörü içerisine kopyala font sorunun çözülür
fark etmez arkadaşım ama neden ole yaptı anlamadım şimdi neyse
yarın upload ederim arkadasım ve elimden geldiğince türkçeleştirerek.
--------------- Ekleme --------------
Saolasın bekliyorum,şimdilik heroyu yükledim çok güzel oldu eline sağlık.
Beyaz ekran ve font sorunu vardı.Patch menüden flashı seçtim ve fontu boş bıraktım oldu.
Oluncada starberry denicem.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
menu yu res klasörüne , HTCHeroConfig dosyasını HTC Files klasörüne at telefonu baştan başlat
menu yu res klasörüne , HTCHeroConfig dosyasını HTC Files klasörüne at telefonu baştan başlat
Link hatalı
--------------- Ekleme ---------------
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu hata veriyor dediğin res linki bunu da indir az once verdiklerimi bunun içerisine at ondan sonra telefona at çalışsın arkadaşım
biraz parça parça oldu ama kusura bakma artık :P
türkçeleşti mi :9)
bana bi de bulunduğun ili yaz buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?