0MG90
Üye
Yeğenimde var. Konuşmana dikkat et. Z2 kullanıyorum ki diyorum. Sizin gibi tekno markette kullanıp yorum atmam.Ben z3 le kiyaslamis biri olarak s5 ten yavaş tabikide z2 hızlı falan deme git sen s5 kamera hızına bak
Yeğenimde var. Konuşmana dikkat et. Z2 kullanıyorum ki diyorum. Sizin gibi tekno markette kullanıp yorum atmam.Ben z3 le kiyaslamis biri olarak s5 ten yavaş tabikide z2 hızlı falan deme git sen s5 kamera hızına bak
Sizin işinizde Samsung övmek. Yukarıdaki yorumlarımızdan belli marka sevdalığınız. Ben objektif davranıyorum anlayan anlıyor demekki sizde o kapasite yok sadece Samsung'u övmeye yarıyor.İşin gücün kullandığın telefonu övmek m8 g3 s5 bunlar daha hızlı çekiyor z serisinden hem kendim karsilastirdim hemde ünlü teknoloji siteleride öyle diyor zaten öyle de sen kendini kandir hala
Benim olay çıkardığım falan yok onu yapan sizsiniz. Yorumunuzu okuyun ilk.Tamam sana göre senin dediklerin doğru bana göre yanlış kamera hızında biri daha bana katilmisken niye olay cikartiyorsun takma kafana geç yorumumu