Telefon Tavsiyesi s5 perfonmans

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
Ben z3 le kiyaslamis biri olarak s5 ten yavaş tabikide z2 hızlı falan deme git sen s5 kamera hızına bak
Yeğenimde var. Konuşmana dikkat et. Z2 kullanıyorum ki diyorum. Sizin gibi tekno markette kullanıp yorum atmam.

byAndroid

byAndroid

Üye
İşin gücün kullandığın telefonu övmek m8 g3 s5 bunlar daha hızlı çekiyor z serisinden hem kendim karsilastirdim hemde ünlü teknoloji siteleride öyle diyor zaten öyle de sen kendini kandir hala

0MG90

0MG90

Üye
İşin gücün kullandığın telefonu övmek m8 g3 s5 bunlar daha hızlı çekiyor z serisinden hem kendim karsilastirdim hemde ünlü teknoloji siteleride öyle diyor zaten öyle de sen kendini kandir hala
Sizin işinizde Samsung övmek. Yukarıdaki yorumlarımızdan belli marka sevdalığınız. Ben objektif davranıyorum anlayan anlıyor demekki sizde o kapasite yok sadece Samsung'u övmeye yarıyor.

byAndroid

byAndroid

Üye
Ovuyorsam bir sebebi vardır ve bunun arkasında dururum sen herşeye z2 diyorsun ben öyle biri değilim yerine göre cihaz öneririm

0MG90

0MG90

Üye
Ya tabi tabi. Benimki sebepsiz sizinki sebepli. Yukarıdaki yanlış sebeplerde ortada.

byAndroid

byAndroid

Üye
Tamam sana göre senin dediklerin doğru bana göre yanlış kamera hızında biri daha bana katilmisken niye olay cikartiyorsun takma kafana geç yorumumu

0MG90

0MG90

Üye
Tamam sana göre senin dediklerin doğru bana göre yanlış kamera hızında biri daha bana katilmisken niye olay cikartiyorsun takma kafana geç yorumumu
Benim olay çıkardığım falan yok onu yapan sizsiniz. Yorumunuzu okuyun ilk.
Kullandığım cihaz hakkında yorum yapmam fan olduğum anlamına gelmez ama ilk önce siz yorumlarınızı okuyun sonra kim hangi cihazı savunuyor ona bakın.

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
Seglopsi

Seglopsi

Üye
Ben s5 kullanıyorum. Cihaz olarak çok memnunum artıları ve eksileri var iki cihazın birbirlerine göre ancak bence s5 daha ağır basmakta diye düşünüyorum. forumu karıştırıp şarj süresi hakkında ss lere bakarsan uzun süreli şarj zamanları aldığımı da görürsün şuanda bile aldığım sürede 1 günü çok rahat çıkartıyor.

Performans ve kamera konusunda çok memnun olduğumu da söyleyebilirim. 5.0 sürümünü ilk alan cihazlardan biri ve birkaç gün evvel alınan yeni 5.0 güncellemesi ile hatalar da giderildi. Şuanda sistem de oldukça stabil. Tercihim bu iki cihaz arasından s5'e yönelmen şeklinde. Yine de karar senin.
Birde arkadaşlara birkaç sözüm var. Antutu'dur donanımdır bunlara takılmak yerine kullanmıyorsanız yorum yapmayın. Iphonelar yaklaşık yarı donanıma sahipler ancak performansları ortada. herşey daha fazla donanım, antutu vs.. değildir. senin işlerini ne kadar karşılamakta, sistemde kullanımla ilgili problemler var mı. Bunlar daha önemli benim için. Kullanıcı deneyimlerini yazarsanız daha iyi olur.

Invoke

Invoke

Üye
Birinci sayfada yorumlar cidden komik. Yok, 420 varmış. 3 yerine 4GB ram olsa olurmuş da oyunda Z2 yetmezmiş... S4 hala güncelleme alıyormuş... Bilmiyoruz sanki güncelleme politikalarını S7 çıkınca S5 son güncellemesini almış olur ya da almak üzere olur.

MaxipmaN

Üye
s5 iki sene daha performans sıkıntısı yaşatmaz, note2de büyük oyunlarda 650mb boşta ram kalıyor, bu ram kasmaması için yeterli

Beratby25

Üye
Beyler s5 alıcamda g900f modelimi daha iyi yoksa g900fq mu arasındaki farklar neler ?

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
S5:Snapdragon8974-AC(2.5 GHz),ARMv7,4 adet Krait 400 Çekirdek,Adreno 330(578 MHz)
Z2
:Snapdragon8974-AB(2.36 GHz),ARMv7,4 adet Krait 400 Çekirdek,Adreno 330(550 MHz)
Z3:Snapdragon8974-AC(2.5 GHz),ARMv7,4 adet Krait 400 Çekirdek,Adreno 330(578 MHz)

Z3 ve S5 donanımda eşitliği sağlamış durumda,ikili arasında asıl fark multimedya ve üreticinin tasarladığı arayüzde.
Z2 bu modellere göre gpu ve işlemci konusunda biraz daha yavaş kalıyor fakat bu farklı benchmark dışında kullanımda göremeyeceğinizden emin olabilirsiniz.
Ayrıca şunu rahatlıkla söyleyebilirim Z2 bile kamera ve ses konusunda S5"ten iyi fakat Ekran konusunda iki telefonuda yan yana güneş altında test ettiğimde S5"teki AMOLED ekran farkını ortaya koydu.

Death Punch

Death Punch

Üye
S5 alabilirsin z2 de gerçekten başarılı bi telefon olmasına rağmen s5 daha iyi bence ayrıca z3 ile s5 donanımları aynı olsa bile z3 antutu da daha yüksek alıyor ki bende z3 kullanıcısı olarak söylüyorum sony alacaksan z4 ü bekle samsung alacaksan s6 almanı öneririm çünkü artık 64 bit e geçiliyor gerçi 32 bit olan s5 ve z3 de harika performans sunuyorlar ama asla 64 biti yakalayamazlar onun için tavsiyem s6 yada z4 ama beklemem diyorsanız s5 de çok kaliteli telefon tercih sizin :)

Invoke

Invoke

Üye
Yakalayıp da nolacak ya. S6 kaç lira? Z4 kaç lira olacak? S800/FullHD bir kırılma noktası gibiydi bence, tabiki teknoloji artıyor ama fiyat da bayağı bir artıyor. Bugün M8 ile M9 arasında ciddi ciddi ne fark var? Tabiki fark var ama aradaki fiyata değecek fark var mı? Bırakın daha iyisini üretsinler, diğerleri ucuzlasın, boşuna harcamayın paranızı. Z3 ile Z2 arasında da ciddi fark yok. Z4'de 64bit ile gelse de mimarideki asıl değişiklik bir sonraki S820 ile olacak ki Z4 S810 ile gelecek. Note 5, 4K ile gelecek deniyor... Diyeceğim o ki yakalamaya çalışmayın teknolojiyi.

Bu arada tavsiyede de bulunayım, ben olsam Z2 alırdım. 200mhz farka 3-5 benchmarka bakılmaz. Tasarım meselesi ve kişisel görüştür; bence S5'in hiçbir şekli yok. Touchwiz'in de yok. Ha kasar-takılır demeyeceğim -gerçi belli de olmaz ama- , çünkü; arkadaşım da var ve vatandaş öyle androidden anlayan bir vatandaş da değil(hatta biraz açayım google playden çöp uygulamaları da doldurur, touchwizini kullanır), aşağı yukarı 1 yıldır kullanıyor gayet akıcı bir zahmet de olsun. E Z2'de akıcı, bir zahmet o da olsun. Dediğim gibi gerisi birazda zevk meselesi.

joygamewhat

Üye
    Konu Sahibi
S5 i mi aldm aldm sonunda telefon su anda akıcı gozukuo ama kulaklık fis geldi biraz

• Beğen
MoonLife01

MoonLife01

Üye
Dünyanin en hizli kamera odaklanan telefonu S5 ondan sana hızlı gelmiştir, diğer telefon markaları normal hızda çünkü
Sony yazılımı düzeltse çok iyi sonuçlar doguracakta bunu beceremiyor fotoğraflar noisli çıkıyor hep.
Ekran kalitesi olarak ne z2 ne z3 S5in yanına yaklaşamaz...

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Şoförcüye itibar-ı gördüm ve mesaj yazmadan kaçıyorum.

Takipçi Satın Al

Üst Alt