Tasarım ve o yazılım için intihar edilir. Bir süre kullandım ve LG'nin arayüzü bile beni bu kadar sinirlendirmemişti. Her şey çok geç açılıyor ve 2 3 ay sonra telefon 500 liralık telefondan farkı kalmıyor hız olarak.
Tasarım ve o yazılım için intihar edilir. Bir süre kullandım ve LG'nin arayüzü bile beni bu kadar sinirlendirmemişti. Her şey çok geç açılıyor ve 2 3 ay sonra telefon 500 liralık telefondan farkı kalmıyor hız olarak.
Genel anlamda Android Os'larla ilgili çoğunluğun en çok üzerinde durduğu "telefonun kasması".
Öyle ise bu konuda işletim sistemiyle ilgili bir sorun var demektir.
iOs ve WP lerde böyle bir sorun duyulmuyor.
Gerçekçi konuşmak gerekirse HTC ONE M7 M8 M9 arasındada alla pulla haydi yallah. Sony Z Z1 Z2 Z3 Z4'te aynı şekilde. Her firmanın oturmuş bir dizayn anlayışı var.
Gerçekçi konuşmak gerekirse HTC ONE M7 M8 M9 arasındada alla pulla haydi yallah. Sony Z Z1 Z2 Z3 Z4'te aynı şekilde. Her firmanın oturmuş bir dizayn anlayışı var.
Zaten gerçekçi bakacaksak eğer belirli bir çizgisi olması lazım. Uzaktan baktığında aa bu şu model değil mi gibisinden. Ama tabi tıpatıp benzer de yapılmamalı. Bu konuda Sony en sevmediğim marka çünkü hepsi aynı. Diğerleriyse biraz daha cömert.