byAndroid
Üye
Aynen ios berbat ya stabil falan ama cihaz adamı deli ediyor müzik dinlemek bile çok zorseytan diyo git alpha al iosta cok fazla sinirlama var yaa
Aynen muzikler icin para veriyorsun bosver iphone yu ya alpha alicam benAynen ios berbat ya stabil falan ama cihaz adamı deli ediyor müzik dinlemek bile çok zordosya yöneticisi bile yok yani pc de yaptıklarımı android de yapabiliyorum ama ios ta asla. Ben böyle biliyorum ios böyle bir işletim sistemi demi
Hayır yani 5s'i araya katınca bende artık başka markalara da bakıyorsa bunlara da baksın dedim. Ve evet bence de z3c iyi alternatif olurdu ama kendisi bilir.Arkadaş Samsung düşünüyor galiba bende dedim z3c falan su geçirmiyor ya önerdim ama Samsung ta karar kılmış güzel cihaz alirsan hayırlı olsun şimdiden izlenimlerini falan yaz buraya
Müzik için para mı ödüyorsun? Sen iPhone alma.Aynen muzikler icin para veriyorsun bosver iphone yu ya alpha alicam ben
Yani alpha'ya karar kıldın?Alir almaz tecrubelerimi paylasirim benim icin onemli detay parmak izi tarayicisi
Var tabi olmasa almamParmak izi alpha da var mı? Ben pek öyle şeylere takilmadigim için bilmiyorum
Derken?Müzik için para mı ödüyorsun? Sen iPhone alma.
Sagolasin kardesYani alpha'ya karar kıldın?
Hayırlı olsun o zaman şimdiden. Güle güle kullan.
ne yaptın alıp kırmıştır bileKesinlikle ALPHA !
Antutubenchmark testinde de görebilirsiniz s5 i çok rahat bir şekilde geride bırakıyor performans açısından,
kamera yönünde ise sadece boyut farkı var s5 i aratacak bir kamera yok , s5 aratacak tek nokta şarj olur. O incelikte kasada o pil normal sayılır. Samsung exynos 5430 octa işlemci s801 rahat geçerkim ne derse desin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?