Telefon Tavsiyesi S5 Mi Alpha Mı

0MG90

Üye
Üretimi durdurulmuş telefon alınır mı iyi misiniz?

Tepkiler: MaxipmaN

0MG90

Üye
HTC nerede sözünü tutmadı? M8 aldı 5.0 güncellemesini, M7 içinde geliyor.
İyi git al o zaman. Güncelleme almazsa Samsung'u suçlama kendini suçla. Amiral yerine normal telefon alıyorsun.

Tepkiler: MaxipmaN
    Konu Sahibi

İyi git al o zaman. Güncelleme almazsa Samsung'u suçlama kendini suçla. Amiral yerine normal telefon alıyorsun.
Guncelleme almasini bekliyorum

3 ay sözünü tutamadı kardeş geç verdi

Cikacak guncelleme cikarmak zorunda . piyasada dusus yasadilar o yuzden verebildikleri cihazlara guncelleme verecekler toparlamasi lazim samsungun . guncellme vermezse daha dusus yasayacagini biliyor biraz ileri goruslu olun zaten antutuda 50 bini asan cok performansli bir telefona guncelleme vermeyip napcak tursumu kurcak ?

eaagent

Üye
Galaxy S5 Donanım özellikleri olarak Galaxy Alpha'dan daha üstün bir telefondur. Galaxy Alpha düşük çözünürlük sayesinde performans farkını kapatmaya yakın bir cihaz olsa da cihazlar fonksiyonel yönden karşılaştırıldığında S5 üstün gelecektir.

Konu Sahibi
Su gecirmezlik yok kumanda ledi yok arttirilabilir hafiza yok bazi eksikleride filanda var s5 daha ustun gibi

Kesinlikle S5 daha üstün bir cihaz

Konu Sahibi
Cok fazla kararsiz kaldim artik iphone bile dusunuyorum

İphone düşünürsen hangi model düşünüyorsun kardeşim İphone 6 mı 6plus mı 5s mi?

0MG90

Üye
Sen bu gidişle telefon alamazsın.

Serhan

Üye
Alfa alınmazda S serisine asla para verme.
Git iPhone al

Konu Sahibi
Vodafone faturayla alicamda iphone un 16gb disinda versiyonu kalmamis 16 likta yeterli olacaktir

Bence android al ios ta herşeyi yapamazsın