0MG90
Üye
Niye alinmasinÜretimi durdurulmuş telefon alınır mı iyi misiniz?
HTC nerede sözünü tutmadı? M8 aldı 5.0 güncellemesini, M7 içinde geliyor.Bende diyorum adamlar böyle bir telefon sokmuş piyasaya ve 4.4.4 le çıkmış bir cihaz android L güncellemesini alamicak ha s3 ics yle çıkmadı mı sonra jb 4.1.2 almadı mı ondan sonrada 4.3 alıp final yapmadı mı? Eee adamlar napsin, 3 tane android güncellemesi yapmışlar. Android L güncellemesinide ilk veren onlar bakalim daha Xperiacilar bekliyor htc sözünü tutamadı ama çıkardı o da güncellemeyi yani bu bir ace değil hiç güncelleme almayacak üst düzey antutuda 50 bin puan sınırini aşan bir cihaz android L alsın devamınida alır
İyi git al o zaman. Güncelleme almazsa Samsung'u suçlama kendini suçla. Amiral yerine normal telefon alıyorsun.Niye alinmasin
Guncelleme almasini bekliyorumHTC nerede sözünü tutmadı? M8 aldı 5.0 güncellemesini, M7 içinde geliyor.
İyi git al o zaman. Güncelleme almazsa Samsung'u suçlama kendini suçla. Amiral yerine normal telefon alıyorsun.
3 ay sözünü tutamadı kardeş geç verdiHTC nerede sözünü tutmadı? M8 aldı 5.0 güncellemesini, M7 içinde geliyor.
İyi git al o zaman. Güncelleme almazsa Samsung'u suçlama kendini suçla. Amiral yerine normal telefon alıyorsun.
çok beklersin kardeşGuncelleme almasini bekliyorum
Mart ayinda alacagi soyleniyorçok beklersin kardeş
Su gecirmezlik yok kumanda ledi yok arttirilabilir hafiza yok bazi eksikleride filanda var s5 daha ustun gibiGalaxy S5 Donanım özellikleri olarak Galaxy Alpha'dan daha üstün bir telefondur. Galaxy Alpha düşük çözünürlük sayesinde performans farkını kapatmaya yakın bir cihaz olsa da cihazlar fonksiyonel yönden karşılaştırıldığında S5 üstün gelecektir.
5s dusunuyorumİphone düşünürsen hangi model düşünüyorsun kardeşim İphone 6 mı 6plus mı 5s mi?
Kardeşim alacaksan 32GB lık la biliyorsun onlarda da sd kart girişi yok en az 32 lik al yada paran yetiyorsa 64 de olur5s dusunuyorum
seytan diyo git alpha al iosta cok fazla sinirlama var yaaBence android al ios ta herşeyi yapamazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?