AtalayAlperen16
Üye
-
Konu Sahibi
-
Evet ama samsung 1000tl lik s5 mini ye su gecirmezlik yapmis 1700tllik alpha ya yapmamisBu üretimi durdu hikayesi nedir ya bana bi açıklasanıza? Markantaltaya gidin teknosaya bir bakın raflar vitrinler hangi telefonla dolu. Telefonun üretimi dursa bile tutmadığından değil. Ki şöylede bir durum var alpha şuan piyasadaki en güçlü android telefon.
Oda yeterli ama alpha yi aklima sokuyorsunuz surekli :-DSu geçirmezlik değil hiçbiri garanti vermiyor sadece suya dayanıklı diyor
Katılıyorum Samsung'un suya dayanıklı telefonlarına şüpheyle bakıyorum arka kapak açılıyor yani sony olsa neysedeKardeşim su geçirmez olan bi yanını göremedim ben o telefonların arka kapağa bi kaç lastik yapmış du geçirmez diyor olaki geçirse garanti dışı kalıyor gereksiz yanı telefonla duş fantezisi falan mı yapacaksınız ne bu su takıntısı
Şöyle bi kıyasla bi araştır.mesela web de karşılaştır.Aynı işlemciyi kullanıyor ama ekran boyutu alphada daha düşük kardeşim nasıl note edge
Alpha halen aklimda kaldiBen havuzada soktum akvaryumada soktum yagmurun altındada kaldı daha tık demedi bakacaz ilerde
O zaman onu al. İçinden hangisi geçiyorsa onu al. Sonunda kullanacak olan sensin biz değil. Şimdi çoğu s5 al diyor diye s5 alma içine sineni al. O kadar para verip sonra ah şunu alsaydım demesindense ve içinde kalacağına al alpha'yı kullan mis gibiAlpha halen aklimda kaldi
Android 5.0 geldikten sonra guncelleme gelir zaten 2 sene destek yeterli benim icin ama 2 sene ile kalacagini zannetmiyorumArkadaşım bence s5 al çünkü üretimi duran telefon en fazla 2 sene yaşar örneğin wave modelleri verebilirim ben aldığımda üretimi durmuştu 1-2 sene sonrada herşeyden desteğini kesmişti samsung öylece kalmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?