AtalayAlperen16
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bak simdi s5 te karar kilmistim sende simdi alpha yi aklima soktun :-DPerformans olarak kafa kafaya giderler.Oyunlarda filan öyle fark olmaz en fazla 2-3fps oynar aralarında..Ayrıca Alpha Gorilla Glass 4 ve Metal kasa kullanıyor sağlamlık açısından da önde ekran büyüklüğü sorun değilse Alpha derim ha yok ekran büyük olsun diyosan su geçirmezliği eleyip Note 3 almanı tavsiye ederim,4-5 ay önceydi galiba önümde üç telefon vardı sıfır Note 3-S5-İphone5S ben o zaman Note 3 ü seçmiştim hiçte pişman olmadım.Sonuç olarak telefondan istediğine bağlı olarak seçiceksin,iki telefonunda arayüzü 5.0 güncellemesiyle aynı olucak zaten,birisi su geçirmez birisi sağlam.Benim şöyle bi görüşüm var tabi Sony-Samsung bu su geçirmez modelleri alıpta korkmadan suya sokan göremedim ben zaten firmada kaçıyor su geçirme durumunda biz dayanıklı diyoruz falan fistan diyip 500-800TL arası fatura çıkarıyorlar sorunlu cihaz gelirse ayvayı yersin yani çöp oluyor cihaz.Sırf su geçirmezlik için S5 tercih edilmez,donanım bakımından S5"in ezdiğini söylüyenler var öyle çok büyük bi fark olduğu söylenemez benchmark dışında o farkı anlayamazsınız.ayrıca Mali-T628 MP6 Note 3 ve Alphada kullanılıyor Oyunlarda Alpha daha akıcı deneyim verirken Note 3 daha detaylı görüntü verir bununda karşılaştırmasını yaptık arada
alpha metal s5 plastikAh ulan alpha niye uretimi durdurup aklimi karistiriyorsun
S5 su gecirmez ;-)alpha metal s5 plastik
alphada metal gövdeliS5 su gecirmez ;-)
Ben sana kısaca açıklayayım;açıklayarak önerebilirmisiniz? niye s5
Illede metal olsun demiyorum ama su gecirmezlik isterim her yaz antalyadayim mutfakta calisiyorum ara sira aqua park a gidiyoruz abimle mmesela orda rahatlikla fotograf vs cekinebilmek isterimMetal tutmal istersen saygı duyarım, ilk kriterin tasarımsa tabiki metal kasa olan tercih edilebilir.
Su geçirmezlik diyorsan mecbur S5 o zaman.Illede metal olsun demiyorum ama su gecirmezlik isterim her yaz antalyadayim mutfakta calisiyorum ara sira aqua park a gidiyoruz abimle mmesela orda rahatlikla fotograf vs cekinebilmek isterim
Aynen bakalim artik hayirlisiSu geçirmezlik diyorsan mecbur S5 o zaman.
Samsungta parmak izi tarayici varHocam sizin kafa karışmış performansta artık exynoslar snapdragonu geçiyor ve alpha daha performanslı bunun en büyük nedeni 720p çözünürlük. Telefonda performans için her zman 720p 1080e göre öne çıkar ram kullanımı da daha azdır s5e göre. Madem şu geçirmeyen cihaz istiyorsun hemde performansli z3 yada z3compct senin için daha iyi Samsung diye niye tutturdun ki
Tek sebep buysa vay haline zaten bir süre sonra kullanmicaksin o özelliğiSamsungta parmak izi tarayici var
Neden kullanmiyim cok guzel bir ozellikTek sebep buysa vay haline zaten bir süre sonra kullanmicaksin o özelliği
Ne için kullanacaksın dakika başı kalp atışlarını mı olceceksinNeden kullanmiyim cok guzel bir ozellik
Arkadakinden mi bahsediyon öndekinden miKalp atisi ne alaka parmak izi okuyucu diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?