Öneri S4'ü Satıp Iphone 5 alamayı düşünüyorum...!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
S4'ü Satıp Iphone 5 alamayı düşünüyorum...!
merhabalar arkadaşlar... konu başlığında da belirtiğim gibi s4 ü satıp ıphone 5 almayı düşünüyorum bu konuda fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim... 4.3e geçtikten sonra s4ten tamamen soğudum arkadaşım ıphone 5 vardı biraz kurçaladım hoşuma gitmedi değil doğrusu...

Bence de i5 daha stabil ve daha kaliteli,eğer ekran küçük gelmeyecekse neden olmasın

esmeran3

Üye
s4 ünün pilini değiştirdin mi kardeşim ben değiştirdim 1.5 gün gidiyor sarjım

Konu Sahibi
s4 ünün pilini değiştirdin mi kardeşim ben değiştirdim 1.5 gün gidiyor sarjım
değiştirdim... ya aldığım batarya problemli yada cihazda donanımsal hata var... bu gece 40 dk kadar nette gezindim pil %80 den %20 ye düştü

Tepkiler: esmeran3
Bende yerinde olsam iphone 5i tercih ederdim gerçekten güzel stabil şık bi telefon
güncelleme olayı zaten apple işini bilir
bence geç sen geç

Konu Sahibi
Bende yerinde olsam iphone 5i tercih ederdim gerçekten güzel stabil şık bi telefon
güncelleme olayı zaten apple işini bilir
bence geç sen geç
tşk ederim düşünüyorum... düşünecelerinizi almak güzel ve işe yarıyor...

esmeran3

Üye
değiştirdim... ya aldığım batarya problemli yada cihazda donanımsal hata var... bu gece 40 dk kadar nette gezindim pil %80 den %20 ye düştü

kardeşim bunu servise bildir onlar cihazı değiştiriyorlar bende ilk kez verdim cihazı bu bataryada sorunlu çıkarsa telefonunuzu değiştireceğiz dedi .bende ayfon 5 kullandım sarjı s4 e göre daha erken bitiyor kardeşim

4.3te sorun varmis sarj konusunda ben gecmedim 4.4 u beklemedeyim

Tepkiler: .caner. ve esmeran3
İOS > ANDROİD kardeşim al bence .

Konu Sahibi
kardesim cihaz yurtdisi oldugu icin servisten yararlanma imkanim yok...

lolaman

Üye
Bence almışken 5 değilde 5S al.

burada s4 hakkinda o kadar olumsuz yorumlar yapiliyor ki anlamis degilim bende s4 kullaniyorum fakat söylenen hic bisi benim telefonumda olmuyor nedense ne kasma porblemi var ne batarya problemi varki 7 aylik telefon hic bi sıkıntı yok ki bende iphone 5 kullandim batarya s4e oranla daha cabuk bitiyor

Konu Sahibi
ee kardeşim 300 lira düşük için yurtdışı alırsan böyle problemler normal
ben anladim ki abime geldi kullanamadi bana verdi bende yurtdisi cihaza karsiyim dostum benim su an en buyuk problemim batarya... nette gezindigin zmn 1 saat gitmiyor diebilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...