serhat_002
Üye
-
Konu Sahibi
-
ekrandan ziyade daha seri çalıştığını ve pil ömrünün s4 e göre daha fazla gittiğini gördüm...Bence de i5 daha stabil ve daha kaliteli,eğer ekran küçük gelmeyecekse neden olmasın
değiştirdim... ya aldığım batarya problemli yada cihazda donanımsal hata var... bu gece 40 dk kadar nette gezindim pil %80 den %20 ye düştüs4 ünün pilini değiştirdin mi kardeşim ben değiştirdim 1.5 gün gidiyor sarjım
tşk ederim düşünüyorum... düşünecelerinizi almak güzel ve işe yarıyor...Bende yerinde olsam iphone 5i tercih ederdim gerçekten güzel stabil şık bi telefon
güncelleme olayı zaten apple işini bilir
bence geç sen geç
değiştirdim... ya aldığım batarya problemli yada cihazda donanımsal hata var... bu gece 40 dk kadar nette gezindim pil %80 den %20 ye düştü
Rica ederim simdideb gule gule kullantşk ederim düşünüyorum... düşünecelerinizi almak güzel ve işe yarıyor...
kardesim cihaz yurtdisi oldugu icin servisten yararlanma imkanim yok...kardeşim bunu servise bildir onlar cihazı değiştiriyorlar bende ilk kez verdim cihazı bu bataryada sorunlu çıkarsa telefonunuzu değiştireceğiz dedi .bende ayfon 5 kullandım sarjı s4 e göre daha erken bitiyor kardeşim
ben gectim su pismanligimi actigim konudan da anlamissindir dostum4.3te sorun varmis sarj konusunda ben gecmedim 4.4 u beklemedeyim
HaklisinBence almışken 5 değilde 5S al.
su anda o kadar butcem bulunmuyor.. yoksa aklimdan gecmedi diilBence almışken 5 değilde 5S al.
kardesim cihaz yurtdisi oldugu icin servisten yararlanma imkanim yok...
ben anladim ki abime geldi kullanamadi bana verdi bende yurtdisi cihaza karsiyimee kardeşim 300 lira düşük için yurtdışı alırsan böyle problemler normal
dostum benim su an en buyuk problemim batarya... nette gezindigin zmn 1 saat gitmiyor diebilirimburada s4 hakkinda o kadar olumsuz yorumlar yapiliyor ki anlamis degilim bende s4 kullaniyorum fakat söylenen hic bisi benim telefonumda olmuyor nedense ne kasma porblemi var ne batarya problemi varki 7 aylik telefon hic bi sıkıntı yok ki bende iphone 5 kullandim batarya s4e oranla daha cabuk bitiyor
Elinde zaten s4 var sana yeter biraz daha biriktirip 5s al bence.Acelen yoksa tabi senin seçimin.ben anladim ki abime geldi kullanamadi bana verdi bende yurtdisi cihaza karsiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?