S4'ten iPhone 5'e Geçeyim Mi?

4 ay İOS kullandım 4ay bana zehir oldu ilk fırsatta tekrar andoride geçtim android=özgürlük

Tepkiler: B.A.R.O.N
4 ay İOS kullandım 4ay bana zehir oldu ilk fırsatta tekrar andoride geçtim android=özgürlük

Bende 5 ay falan android kullandım, 5 den fazla sefer rom attım onu attım bunu attım. Programlar kasmalar.. Özgürlük anlayışına göre değişir bu. Jailbreak yapmadığım halde yeterince özgür hissediyorum kendimi.

bende androide room falan atmadığım (atamadığım) halde bana yetiyor dostum.Kullanıcı neye alışmış ise o daha rahat geliyor sen ios'a ben android'e alışmışım

MaxipmaN

Üye
5sle takas edersen üstüne para vermen lazım yoksa uzak dur

Android dandik ios dandik diye birsey yok zaten. Kullandığın telefona bagli bisey. Iphone 3 kullanip iosa kufretmek sacma olur.

Tepkiler: Türe ve B.A.R.O.N

phasan

Üye
Arkadaslar hıc bır işletım sistemı kasmıyor dıye bırsey yok android de kasar ios da kasar eskı model kullanırsan aonra ios kotu yada android kotu demeyın telefona baglı

fk555897

Üye
Kesinlikle geç. 5 alacaksan beyaz almanı öneririm siyahta ufak tefek soyulmalar oluyor. Performans olarak S4'ü oyunlarda da kullanımda da sollayacak bir telefon.

can1516

Üye

Android hatadır iphoneye geç anlarsın

Evlatlık 520 ile gönderildi.