şöyle diyeyim
bir g2 kullanıcısı olarak fark ettiğim güzel ve kötü yanları
kötü yanları:
-amoled ekrana alıştığım için ekrana nekadar saert basarsam basılım sulanma olmuyordu g2 de note 2 ye bastığımın yarısını basınca bir lcd sulanması oluyor(bunun bir zararı yok ama 1 sn lik görüntüyü bozuyor)
-amolede göre yeliş daha çok fıstık yeşili gibi,kırmızı bembemsi(çok az) mavi nereyse aynı (antutuda screen test bölümünü yan yana açınca bariz belli oluyor)
-4.4.2 kullandığımdan dolayı 4.2.2 sürümünü bilmiyorum
4.4.2 sürümde kamera gece çekimlerin bildiğiniz kasıyor yani animasyonlar dahil herşey kasılıyor ve birazçık ısınıyor bu esnada
kafaya taktım düzeltene kadar uğraştım suan cloudy g3 rom kullanıyorum şuan sorun yok ve 4k çekim yapabiliyorum (

)
ama 4.2.2 de yoktu diyorlar demek doruymuş sorun yazılımsal lg lollipop güncellemesinde büyük ihtimal düzeltir
-arka kapak malzemisden mi aldığım kılıftan mı bilmiyorum ama çıkmayan noktasal lekecikler oluştu kılıftan belli olmuor ama kılıfsız güneşe tutunca parlamayan noktacıklar oluşuyor
-hoparlör çok çabuk kapatılabiliyor
-sd kart yuvası yok
iyi yanları:
-pili rahat oyun oynamaz isem 1.5 günü çıkarıyor (oyundan kastım MC5,GTA SA gibi oyunlar (aa 1010 gibi indie oyunlar değil)
-tasarımı çok hoş ve çerçeveler yok denecek kadar ince
-KNOX yok

(note 2 göre iyi)
-perfomansı çok iyi ve oyunlarda akıcı
-sihirli tuş çok kullanışlı
-ekranı çok parlak ve güneşli havada tam parlaklıkta herşey gayet güzel gözüküyor