s4 veya dengi telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
21ppi yı insan gözünün algılaması imkansız ama true ips+ ekranı ile g2 daha parlak ve canlı renklere sahip

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Pixel yogunlugu ekran buyudukce azalir zaten normal degil mi . bosuna inc basina dusen pixel demiyorlar. fu ll hd televizyon ile fu ll hd cep telefonu ekrani karsilastircak halimiz yok ya. Ona bakilirsa s4 un ekrani da daha kucuk.
Ben de zaten pixel yoğunluğunun fark ettiğini söylüyorum. Aynı şeyleri farklı örneklerle belirtmiş oluyorsun zaten.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
21ppi yı insan gözünün algılaması imkansız ama true ips+ ekranı ile g2 daha parlak ve canlı renklere sahip
İnsan gözü algılamıyor iddiasına güvenmiyorum. Bir S5 birde Note 3 ekranına baktığınızda arada ki fark bariz belli. Yorumlarımda herhangi bir firma veya modele övgü olsun diye demiyorum. Örnek olarak bildiklerim bunlar.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
5 inc alette ppi degerini goz algilayacak he vay be millet terminator olmus.42 inc ekranda full hd kullanmis adamlar yayini da hd izliyoruz bayila bayila anlatiyoruz 21 ppi farkediliyomus.S5 ve Note 3 ekranlarina baktiginizda baska farklar gordugunuz acik.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ne güzel demişler

Adam olan adama lafı bir kere,
Olmayana bir kaç kere,
Dinlemeyene yüz kere,
Umursamayana bin kere,
Adam olmaya niyeti olmayana,
ömrü boyunca anlat, olmaz yine olmaz...
Niyet olmayınca, nasip de olmaz...

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Durduk yere manipule ediyosun ortaligi degisik bi yapin var.
Neyse uzamasin konu 21 ppi dan dolayi nexus 5 o zaman.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
İnsan gözü algılamıyor iddiasına güvenmiyorum. Bir S5 birde Note 3 ekranına baktığınızda arada ki fark bariz belli. Yorumlarımda herhangi bir firma veya modele övgü olsun diye demiyorum. Örnek olarak bildiklerim bunlar.
O fark piksel dizilisinden ve PPI farkının 50 den fazla olması

• Beğen
Tepkiler: Luck Star

pantelli

Üye
    Konu Sahibi
Peki z1 nasıl

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
şöyle diyeyim

bir g2 kullanıcısı olarak fark ettiğim güzel ve kötü yanları

kötü yanları:

-amoled ekrana alıştığım için ekrana nekadar saert basarsam basılım sulanma olmuyordu g2 de note 2 ye bastığımın yarısını basınca bir lcd sulanması oluyor(bunun bir zararı yok ama 1 sn lik görüntüyü bozuyor)

-amolede göre yeliş daha çok fıstık yeşili gibi,kırmızı bembemsi(çok az) mavi nereyse aynı (antutuda screen test bölümünü yan yana açınca bariz belli oluyor)

-4.4.2 kullandığımdan dolayı 4.2.2 sürümünü bilmiyorum
4.4.2 sürümde kamera gece çekimlerin bildiğiniz kasıyor yani animasyonlar dahil herşey kasılıyor ve birazçık ısınıyor bu esnada
kafaya taktım düzeltene kadar uğraştım suan cloudy g3 rom kullanıyorum şuan sorun yok ve 4k çekim yapabiliyorum (:aha:)
ama 4.2.2 de yoktu diyorlar demek doruymuş sorun yazılımsal lg lollipop güncellemesinde büyük ihtimal düzeltir

-arka kapak malzemisden mi aldığım kılıftan mı bilmiyorum ama çıkmayan noktasal lekecikler oluştu kılıftan belli olmuor ama kılıfsız güneşe tutunca parlamayan noktacıklar oluşuyor

-hoparlör çok çabuk kapatılabiliyor

-sd kart yuvası yok

iyi yanları:

-pili rahat oyun oynamaz isem 1.5 günü çıkarıyor (oyundan kastım MC5,GTA SA gibi oyunlar (aa 1010 gibi indie oyunlar değil)
-tasarımı çok hoş ve çerçeveler yok denecek kadar ince
-KNOX yok:disko:(note 2 göre iyi)
-perfomansı çok iyi ve oyunlarda akıcı
-sihirli tuş çok kullanışlı
-ekranı çok parlak ve güneşli havada tam parlaklıkta herşey gayet güzel gözüküyor

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Kameradaki frame düsmesleri için xcam lg uygulaması kullanılabilir çok çok farkettigini söyleyebilirim.
4K ve Slow Motion destegi de var.
Arka kapaktaki sorun kılıftan kaynaklı sert kılıf kullanıyosanız araya giren tozlar arka kapağı çizer ya da basınçtan dolayı küçük noktalar olusur.