s4 üm çok kötü bi durumda :S (şarj)

Sponsorlu Bağlantılar

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
8 dakkada yüzde 2 yedi.

bu normal bir değer çünkü 4.3 ile şarj sorunu boy gösterdi. emin olun ki 4.4 ile şarj sorunu çözulecek rahat olun ancak sizi ciddi boyutta rahatsız ediyorsa sarj sorunu. bi 4 parçalı romu flaşlayin derim

sarisinboy123

Üye
Bendede galaxy s4 var ama i9500 olanından. Mobil verisi full açıktı ve full twitter ve maxicepe giriyodum telefonun kendi tarayıcısı üzerinden şarjım 1 saatte yaklaşık %12 falan gitti. Sizde nasıl bu şarj sorunu var anlamıyorum ben hiç böyle bi problem yaşamadım diyebilirim :)

mustafaytug

Üye
    Konu Sahibi
Bendede galaxy s4 var ama i9500 olanından. Mobil verisi fu ll açıktı ve fu ll twitter ve maxicepe giriyodum telefonun kendi tarayıcısı üzerinden şarjım 1 saatte yaklaşık %12 falan gitti. Sizde nasıl bu şarj sorunu var anlamıyorum ben hiç böyle bi problem yaşamadım diyebilirim :)
4.3mü?

mustafaytug

Üye
    Konu Sahibi
bu normal bir değer çünkü 4.3 ile şarj sorunu boy gösterdi. emin olun ki 4.4 ile şarj sorunu çözulecek rahat olun ancak sizi ciddi boyutta rahatsız ediyorsa sarj sorunu. bi 4 parçalı romu flaşlayin derim
Ekran %70 şarj yiyor. Ekran parlaklık ayarı felanda düşük :S

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Ekran %70 şarj yiyor. Ekran parlaklık ayarı felanda düşük :S

kaç saat ekran süresi alıyorsun? mesela şarjin 14 15 saat gidiyor ve 4 5 saat ekran süresi alıyorsan bataryanda hiçbir sorun yoktur ama 2 saat filan alıyorsan ilk önce 4 parçalı romu kur. düzelmez ise servise ver yenisi ile değiştirsinler bataryayu

• Beğen
Tepkiler: mustafaytug

mustafaytug

Üye
    Konu Sahibi
10 saate 3.5 saat ekran vermis. Ama tabi 4-5 saatir telefona bile dokunmadim.

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
hmm 4.3 de zaten bu şekilde değerler alınıyor. bataryana bir bak istersen şişmiş ise zaten ondan kaynaklaniyordur. bide made in vietnam mı yazıyor bataryanda onada bak made in vietnam olan bataryalar daha sağlam oluyor.

codblackops2

codblackops2

Üye
Arkadasimda 9505 modeli var o her seferinde gunu 5 bucuk saat ekran suresiyle cikariyor 4.3 yuklu :hmmm

• Beğen
Tepkiler: .caner.
codblackops2

codblackops2

Üye
Mobil veriyle ve oyun oynamadan..

Üst Alt