s4 replica

Sponsorlu Bağlantılar

Kill46

Üye
Zaten Replika bir telin 27000 vermesi imkansız Nexus 47bile 4.3 de 21650 veriyo.Verdiğin sitedede herkez keriz gibi atlamış

LeYFeaR

Üye
    Konu Sahibi
:) ne bilim ben su anda discoveryi bekliyom iste :)

LeYFeaR

Üye
    Konu Sahibi
lanet olsun 1 parti gelmis ama adim varmi bilmiyorum on siparis vermistim

LeYFeaR

Üye
    Konu Sahibi
dun sabah telpadan beyaz renkli siparis verdim. bugun oglen geldi istanbuldaki evime....

simi yoldyim gece evdeyim kullanacam insallah :)

- - - Eklendi - - -

gm discovery olan birisi bana ulasabilirmi rica etsem

hasankaratas1

hasankaratas1

Üye
s3, s4, note2 Tavsiyesi ;

Samsung Galaxy S3 ( JAVA ) ÇİN MALIDIR Android Değildir, gps, Wi-fi Yoktur ( Fiyat Belirtmiyorum, Çünkü Satmam ).
Samsung Galaxy S3 ( ANDROID 4.1.9 ) KORE. Çift Çekirdek, 5mp. Arka Kamera, 512mb Ram, 512mb Dahili Hafıza, Wİ-Fİ, Gps Ön Kamera vs. ( 390 TL )
Samsung Galaxy S3 ( ANDROID 4.1.9 ) VIETNAM. Çift Çekirdek, 5mp. Arka Kamera, 512mb Ram, 512mb Dahili Hafıza, Wİ-Fİ, Gps, Ön Kamera, Yüz Tanıma Ekran Kilidi vs. ( S3'te Tercihiniz Bu Olsun ) ( 460 TL )
Samsung Galaxy S4 ( JAVA ) ÇİN MALIDIR Android Değildir, Gps, Wi-fi Yoktur. Bunu'da Satmıyorum.
Samsung Galaxy S4 ( Android 4.2.2 ) KORE. Çift Çekirdek, 8mp. Arka Kamera, 2gb Ram, 2gb Dahili Hafıza, Wİ-Fİ, Gps, Ön Kamera vs. ( 490 TL )
Samsung Galaxy S4 ( Android 4.2.2 ) Made by SAMSUNG. Çift Çekirdek, 8mp. Arka Kamera, 2gb Ram, 10gb Dahili Hafıza Wİ-Fİ, Gps, Ön Kamera vs. ( Tercih Edilen Budur ). ( 530 TL )
Samsung Galaxy Note 2 ( Android 4.1.1 ) KORE. Çift Çekirdek, 8mp Arka Kamera, 2 Gb. Ram, 2 Gb Dahili Hafıza, Wİ-Fİ, Gps, Ön Kamera, Kalem, vs. ( 540 TL )

S3, S4, NOTE2 Resimlerini Yüklerini Yüklüyorum,Kendiniz Bakın Arkadaşlar ve Fikir Sahibi Olursunuz.

Hasan
0506 854 52 43
[email protected]

Son düzenleme: