S4 ORJİNAL TURKEY LOLLİPOP 5.0.1 ÇIKTI

Sponsorlu Bağlantılar

memcho35

memcho35

Üye

EGY yazıyor bunda da

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Eminmisin dostum imkansız bu. Ya romu yükleyemedin yada bişeyler eksik oldu galiba

memcho35

memcho35

Üye
Wipe yaptım odin ile yükledim sonuç bu arada farklı hiç bir şey yapmadım. Daha da yapmam titanium ile aldığım yedrkler 0 oldu tek tek uğraşıyom şimdi.

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Rootladın mı cihazı

memcho35

memcho35

Üye
Rootlu kardeşim

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Olsun en azından temiz bi kurulum yaptın dostum. Kodlar uyuyoo benimkiyle aynı. Demekki telefon üretilen ülkeyle kalıyoo galiba. Senin mısır beni arabistan.
Namazla alakalı bi program yüklendimi en başlarda

memcho35

memcho35

Üye
Aynen yükledi yanlız şöyle bir şey var benim cihaz sanırım yurt dışı IMEI sorgulama yaptığımda ithalat yoluyla kayıtlı falan diyor bununla bi alakası olabilir mi

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Benimde öyle diyoo ki herkesin öyledir.türkiyede s4 üretilmediğine göre

memcho35

memcho35

Üye
Hayır yani cihaz paralel ithalat mı bireysel mi yoksa genpa, başarı, kvk falan mı diye merak ettim onun için. Anlamadığım sammobile Türkiye diye yayınlıyor fakat cihazda mısır çıkıyor ha bu çok mu önemli değil aslında yani ne cihaza bi etkisi var nede başka bişey o ilk yüklemedeki kuran programıda bu yüzden sanırım.

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Aynen sammobile hatalı
İnternetten çıkarkende bazen takılıyooo ana menü geç geliyoo. Arkaplan var ama ikonlar yok 2 3 saniye kadar
Sizdede böylemi

kaduri899

Üye
Telf.da güncelleştirme gelmedi bana.daha önce rus romu kurup kaldirmistm ondan olabilir mi

memcho35

memcho35

Üye
Peki telefonunu normal yolla lolipopa güncelleyen var mı?

memcho35

memcho35

Üye
Ben sammobile den indirip kurdum fakat kieste EGY yani mısır romu olarak görüyor. Ama sammobile de Turkey yazıyor romda anlamadım gitti bir de arada kendi kendine ekran ışığı kısılıp açılıyor bunu da (oto ekran parlk. kapalı diğer ekranı ayarlama modu da kapalı)

tetrapetrol

Üye
Ben rus romunu kurdum ilk zamanlar hiç s4 e uygun bulmadım s5 te çok mükemmel ama s4 te sıkıntı yaratıyor pilde ısınma geç bildirim ayrıca kitkata geçerken de bayağ sıkıntı oluyor genel de ime yada pıt hatası veriyor makina eğer androidde profesyonel kullanıcı değilseniz geçmeyin ayrıva forumda yazan ksa ve egypt olarak veilen durum bölgesel yanı kutusundan almadığınız bi cihaza sammobilden rom kurarsanız bçlgesel kurarsınız ben turkiye diye kurdum hala makine ksa olarak gözüküyor kikat ,ben yükleme tarfatarı değilim birde uygulamalar lolipopla yumlu değil yazımları apk olarak kuracaksanız ekran da sığmıyor ama kitkatta ekrana tüm uygulamar cuk oturutor

nurullah alma

Üye
Kardeşim bende s4 5.0.1 den 4.4.2 geri dönucem siz hangisinden sorun yasamadin direk 4.4.2 rom u yukledigindemi yoksa modem yükledim cevap yazarmisin imei null hatasi

tetrapetrol

Üye
ürüst olayım ben 2 makinayıda 4 4 2 ye geçirdim ilk 32 gb makina 16 gb makinalardı 32 lik sadece ime hatası ve hoparlörden cızırtı hatası verdi onuda s5 kurulumunda bulunan cp dosyasını flasladım sorun ortadan kalktı 16 lık makina 2 gunumu aldı sürekli pit hatası verdi android çöktü ben de netten 4 parçalı rom buldum odinle normalde sırası ile yapılan işlemi tek tek yaptım önce csc yi kurdum normal açıldı ama ana menü gelmedi sonra ap yi kurdum gene menü gelmedi sonra cp yi kurdum anamenü geldi klavye hatası verdi en son bl yi kurdum makina sürekli reset attı sonra hard reset attım bu işlemleri normal şekilde sammobilden temin ettiğim tük romuyla flaş ladım makina düzeldi ses ve imei sorununuda 32 liğe yaptığım cp dosyası ile çözdüm makinaların her ikiside sorunsuz çalışıyor eğer gececeksen netten ve forumdan araştır insanı dinden iman dan çıkarıyor şimdiden kolay gelsin

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Ben rus romunu kurdum ilk zamanlar hiç s4 e uygun bulmadım s5 te çok mükemmel ama s4 te sıkıntı yaratıyor pilde ısınma geç bildirim ayrıca kitkata geçerken de bayağ sıkıntı oluyor genel de ime yada pıt hatası veriyor makina eğer androidde profesyonel kullanıcı değilseniz geçmeyin ayrıva forumda yazan ksa ve egypt olarak veilen durum bölgesel yanı kutusundan almadığınız bi cihaza sammobilden rom kurarsanız bçlgesel kurarsınız ben turkiye diye kurdum hala makine ksa olarak gözüküyor kikat ,ben yükleme tarfatarı değilim birde uygulamalar lolipopla yumlu değil yazımları apk olarak kuracaksanız ekran da sığmıyor ama kitkatta ekrana tüm uygulamar cuk oturutor
Türk romuna bi güncelleme gelmiş haberin varmı. Bizimkisinde ksa yazdığı için alamadık. Sammobilede var türkiye acaba indirsek tur mu yazar ksa mı sen denedin mi

memcho35

memcho35

Üye
5.1 i mi diyorsun?

ca_sus

Üye
arkadaşlar sammobileden 9500 için H6 G3 kodlu tr için yeni rom eklenmiş bu orijinal tr olabilir mi yoksa G1 G3 te kalmalımıyız ben şimdi H6 G3 olanı indiriyorum ama sizce ne yapayım

Üst Alt