S4 ORJİNAL TURKEY LOLLİPOP 5.0.1 ÇIKTI

Sponsorlu Bağlantılar

ekremesiroglu

Üye
    Konu Sahibi
S4 ORJİNAL TURKEY LOLLİPOP 5.0.1 ÇIKTI
Sammobile de verildi arkadaşlar. Orjinal 5.0.1 turkey lollipop yayınlandı.

Pc_CaNaVaRi

Pc_CaNaVaRi

Üye
çıkmaz olaydı dedım bıktırdı benı yeminle telefonu kullanmak ıstemıyorum asırı ısınma sorunu mevcut 4.4.2 donebılırmıyız acab ime null oluyormus fakat modem dosyası ıle cozuldugu yazıyor dogrumudur bu

ekremesiroglu

Üye
    Konu Sahibi
defalarca geri döndüm imei sorunu yaşamadım. ayrıca ısınma sorunu da yok

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Arkadaşlar türkiye yazıyo ama değil. Suudi arabistan romu

memcho35

memcho35

Üye
Bende şimdi baktım en üst sırada hatta Turkey yazıyordu indiriyorum bakalım ne çıkacak

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
İndir yükle sonra kies3 e bağla bakalım. (TUR) mu yazıcak yoksa (KSA) mı ?
Gerçi ben biliyorum ksa :( ;(

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Yüklemeyin tavsiye etmiyorum Kitkat daha iyi hem pil konusunda hem performans

memcho35

memcho35

Üye
İndir yükle sonra kies3 e bağla bakalım. (TUR) mu yazıcak yoksa (KSA) mı ?
Gerçi ben biliyorum ksa :( ;(
Dostum senin dediğini yapmak için kies kurdum bağladım fakat "desteklenmeyen cihaz uyarısı" aldım ve smart switch adlı başka bir uygulamaya yönlendiriyor sizde de böyle mi

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Kies3 kurman lazım
Smart switch i geç

memcho35

memcho35

Üye
EGY yazıyor bende bu nerenin ki acaba? Cihazı 3 gün önce aldım bu halde güncel geldi.

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Wallaha ülke yazmıyoo egyp falan var sadece sen türkiye romunu indirip kurdun mu

memcho35

memcho35

Üye
Ben aldım zaten fabrika ayarlarına dönük bir haldeydi bende hemen rootlatıp gereksizleri sildim. Bunu da elimde orjinal romu bulunsun diye indiriyorum. Yani sammobilede Turkey diyor fakat benim tele daha önceden yüklenmiş sanırım Türkiye güncellemesi çıkmadan önce muhtemelen ondan egy yani mısır yazıyor.

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
İkinci el olarak almışsan sanırım ilk sahibi biraz ugraşmış. Ama ben yerinde olsam türkiye romunu kurarım gerçi türk romu değil ama çok yakın

memcho35

memcho35

Üye
Valla benimde aklımdan o geçiyor yani imei null falan olmaz herhalde sonuçta lolipoptan lolipopa geçeceğim sence bir sorun olurmu ve telefonun şu anda rootlu olması bu durumu etkiler mi

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Imei gitmez merak etme önce bi teli sıfırla sonra yazılımı at. 10 dk sürüyoo zaten tel açılınca bi daha sıfırla. Temiz olsun
Kuran namazla alakalı bi program yüklencek başlarda onuda silersin artık

memcho35

memcho35

Üye
Efs yedeği aldım zaten de sıfırla derken wipe falam mı diyorsun?

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Aynen

memcho35

memcho35

Üye
Titanium la gerekli yedekleri alıp şimdi başlıyorum sammobile den indirdiğim Türkiye romunu kurmaya sonra kiesten bakarım gerçek mi değilmi yazarım buraya

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Tamam ok ben burdayım seni bekliyorum
Kolay gelsin

Üst Alt