S4 MİNİ'NİN ALDIĞI SON GÜNCELLEME NE?

Sponsorlu Bağlantılar

reflex

reflex

Üye
Onu bulamadım

bunuda Samsung Türkiye sayfasında gördüm,
güncelleme gelecekte tarih vermiyorlar
Haberleri yok güncelleden note 2 güncellemesi ciktiginda millet güncelledi onlar anca 4-5 saat sonra yazdı burda

• Beğen
Tepkiler: ismailozcn

NEXUS

NEXUS

Üye
4.4'ü alır da Nexus 4 Alman Daha Mantıklı 4.4 ilk geldi üstelik 2 gb yani her türlü nexus 4 daha iyi :) hem kasmaz.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Arkadaşlar cihaz çıktığından beri tek güncelleme aldı o da kararlılık güncellemesi illaki sürüm yükseltme yapacaklardır, yapmakta zorundalar

• Beğen
Tepkiler: Mustafa-26
Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
Arkadaşlar cihaz çıktığından beri tek güncelleme aldı o da kararlılık güncellemesi illaki sürüm yükseltme yapacaklardır, yapmakta zorundalar
Arkadaşım senin s4 minide antutu testinde kaç puan aldı ?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
20k alıyor 20500–800 psikolojisine göre değişiyor

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Artar muhtemelen. Puana çok takılmamak lazım. Son güncellemeyi almadan şarj daha çabuk bitiyordu. Oyunlarda kasıyordu güncellemeden sonra kasma lar tamamen gitti. Ram kullanımı falan düştü ama hala aynı puanı alıyor. Ama tahminimce eğer samsung yaparsa 1–2 k artabilir

• Beğen
Tepkiler: Mustafa-26
Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
Artar muhtemelen. Puana çok takılmamak lazım. Son güncellemeyi almadan şarj daha çabuk bitiyordu. Oyunlarda kasıyordu güncellemeden sonra kasma lar tamamen gitti. Ram kullanımı falan düştü ama hala aynı puanı alıyor. Ama tahminimce eğer samsung yaparsa 1–2 k artabilir
Bencede her güncellemede daha iyi oluyor telefon

reflex

reflex

Üye
23500 aldım antutudan :seytan:Arkadaşlar yeni çıkıcak android sürümü google nin dediğine göre çok iyi olucak yeni cm de bunu denicez belki performansı artar qualcom driver ve performans iyileştirmeleri diye geçiyo

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
Kardesim neden S4 mini note 2 yle aynı puanı alıyor ?

Yusuf Saracen

Yusuf Saracen

Üye
Samsunga para vermeyin ilk basta hersey iyi ama yeni marka cikartiyor ve bi guncelleme veriyor eldeki cihaxlara sonuc husran
Ornek s3 kendi kendine kitlenup 30dk acilmiyordu herkeste olan durumdu bu
Ornek s4 wifi sorunu vardi
Samsungun daha onceki facialarida saymakla bitmez en meshuru bada
Git htc al general mobile al sony al hatta abart nokia al ama samsung alma

reflex

reflex

Üye
S4 mini lte (avrupa) modeline 4.4 vermeye başladılar hayırlı olsun ay sonu veya bidahaki ay çıkar bizede

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
S4 mini lte (avrupa) modeline 4.4 vermeye başladılar hayırlı olsun ay sonu veya bidahaki ay çıkar bizede
İnşallah Bakalım

• Beğen
Tepkiler: reflex
mertekin34

mertekin34

Üye
    Konu Sahibi
niye uzuluyor?
ben 9 aydır kullaniyorum ve gayet mutluyum hic uzmedi beni ;)

Kardeş telefonu aldım da ekran görüntüsü bir türlü alamadım nasıl alacağız? (orta tuş ve kilit tuşu yöntemini denedim)

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
  • Beğen
Tepkiler: mertekin34
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Kardeş telefonu aldım da ekran görüntüsü bir türlü alamadım nasıl alacağız? (orta tuş ve kilit tuşu yöntemini denedim)

yinede yapamıyorum diyorsan linkteki uygulama ile alabilirsin

• Beğen
Tepkiler: mertekin34
mertekin34

mertekin34

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb

Üst Alt