Bu ay alıcak kardeşim 4.4 ü eğer telefonu alırsan pişman olmazsın herşeyi kasmadan çalıştırırsın
Mini alma sonra uzulursun.
Kardeşim samsung türkiye sayfasında yazıyor yada başka sitelerdebilgiyi nerden aldın?
bana önümüzdeki yıla kadar gelmez gibi geliyir
bilgiyi nerden aldın?
bana önümüzdeki yıla kadar gelmez gibi geliyir
Benim baya umudum var gelicek artık bu telefonada vermezlerse hiçbirine vermesinler yaninote2 gecen ay aldı liste dogru gibi gorunuyor ama yinede pek umudum yok
Tam tarih var mi?Bu ay alıcak kardeşim 4.4 ü eğer telefonu alırsan pişman olmazsın herşeyi kasmadan çalıştırırsın
yok kardeşimde bu ay diye umut ediyoruz bekliyoruzTam tarih var mi?
niye uzuluyor?
ben 9 aydır kullaniyorum ve gayet mutluyum hic uzmedi beni![]()
neyse siz kotuleyebilirsiniz,Sizin beklentilerinizi karşılamış demekki.mini sınıfında z1 compact dışındaki tüm cihazlar abilerinin yanına bile yaklaşamıyor.s4 mininin çok değil 2-3 ay sonra ne durumda olacağını s3 mini üzerinden görebilirsiniz.Ben telefonu aldığın zaman 1 yıl içerisinde unutulmasını ve eskimesini istemeyenlerdenim.Ve madem +1000 tl para veriyorum hd ekran dahi olmayan bir cihaz kullanılmasını tavsiye etmiyorum.Tamamen kişisel görüş![]()
Kardeşim bana telefon yetiyorda artıyor ayrıca hemen eskicek de değil s3 mini şuan hala kullanan ve alan arkadaşım var telefonun daha fiyatı bile düşmedi düzgünceSizin beklentilerinizi karşılamış demekki.mini sınıfında z1 compact dışındaki tüm cihazlar abilerinin yanına bile yaklaşamıyor.s4 mininin çok değil 2-3 ay sonra ne durumda olacağını s3 mini üzerinden görebilirsiniz.Ben telefonu aldığın zaman 1 yıl içerisinde unutulmasını ve eskimesini istemeyenlerdenim.Ve madem +1000 tl para veriyorum hd ekran dahi olmayan bir cihaz kullanılmasını tavsiye etmiyorum.Tamamen kişisel görüş![]()

Şöyle bişi var s5 mini son sızdırılanlara göre s4 miniden kötü. Ayrica s4 mini xda forumda guncellemede performansin yaninda bi supriz olabilir diyo aslinda miniye gore gayet iyi telefon ozellik bakimindan ki archo da yaninda s4 mininin android 5 ciksin cm ile rahatca kullaniriz performansida iyi. Bide soyle bakin mini telefonlarin neredeyse hepsi sd 400 ile cikiyo qualcom yazilim destegini kolay kolay kesmez(yani driver ) sadece samsungun vicdanina kalmis ki s3 tende iyi telefonAyrica ben telefona (cpu+gpu) oc yaparak performansini arttirip sikintisiz kullaniyorum ki rahatca kasma yapmadan oyunlari oynatiyo
Yalnız bu listenin ustune bi liste daha cikti onda S4 mini completed yazıyo 25 mayıs listesi