Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
S4 miniden daha iyi olduğunu düşündüğümden basit bir tavsiyede bulundum, sadece.
El~PisToLeRo
Üye
S3 al en mantıklısı.Wp yani lumialar kullanma klavuzu gibi cihazlar ana ekran sırf kutucuk diger menüler tamamen yazı çok sıkıcı bir sistem ama aynı zamanda akıcı ve hızlıdır.Yani yeni telefon aldım çok mutluyum dedirtmez sana lumia emin ol çok sıkılıcaksın eger alırsan.
- - - Eklendi - - -
S4 mini de S3'den pahalı zaten alakasız bi fiyat politikası
ZaZuM
Üye
ilk önce ihtiyacını belirle android okyanus gibi her türlü oyun uygulamayı bulursun ihtiyacın haricinde bile ama stabil olması için birkaç güncellemeye ihtiyacı var wp daha stabil daha az işlemci ram tüketen hatta daha az sarz tüketen bi sistem ama play storesi bildiğim kadarıyla ücretli ben olsam android alırdım
fk555897
Üye
Telefona oyun, uygulama yüklerim dersen Samsung Galaxy S4 Mini, telefon stabil olsun, kamerası iyi olsun uygulama oyun fazla olmasa da olur dersen Lumia 820.
Mad EagLe
Üye
S4 mini s3ten pahalı değil standart fiyat şuan her yerde 1199 tl ancak türkcell gibi yerler kendi farklarını koyabiliyor. Teknosada Samsungda her yerde fiyat sabit. S3 her yerde bulunduğundan daha erken çıkışlı bir cihaz olduğundan fiyat değişkenlik gösteriyor. Orjinalleri 1100 ile 1300 arası değişiyor. Konuya gelirsek s4 mini bence daha kullanışlı bir cihaz. Belki arayüz olarak wp hoşuna gidiyor olabilir şahsen ben beğeniyorum. Fakat henüz gelişimini tamamlamadığından sıkıcı gelebilir. Zaman sonra hep aynı şeyler diyip telefonu eline almak istemeyebilirsin. Ama androide hergün yeni oyun ve uygulamalar çıkıyor. Değişik şeyler deneme fırsatın var. Bu yüzden şimdilik android derim s4 minide güzel seçim.