S4 mini wifi ağlarını unutuyor.

Konu Sahibi
S4 mini wifi ağlarını unutuyor.
Arkadaşlar daha önce başına gelen var mı ? Telefonu kapatıp açınca yeniden girmek zorunda kalıyorum. Bütün wifi şifrelerini unutuyor. Kendi evimdekini notlara kaydettim artık. Ya da panodan yapıştırıyorum. Şarj falan bitiyor açtığımda sıkıntı oluyor. @Bahadir_fb yaşamış bu sorunu romu baştan yükleyerek çözmüş. Ama buna üşeniyorum bi sürü ayar program falan filan uğraşmak istemiyorum. Olmazsa Türkiye romu gelince deneyecem zaten. Rusya stock var şuanda. Başına daha önce böyle birşey gelen ve rom atmadan çözen var mı ?

Tepkiler: Bahadir_fb
Cihaz zaten rootlu titanium backup kullanmakta farz
Sende üşenme artık en fazla 1 saatini alır
Ayarların herşeyin geri geliyor

Tepkiler: Mad EagLe
    Konu Sahibi
Cihaz zaten rootlu titanium backup kullanmakta farz
Sende üşenme artık en fazla 1 saatini alır
Ayarların herşeyin geri geliyor
ya şimdi uygulamalar hep sd karta kurulu. Taşıyıp mı yapsam acaba kalıntı kalmaz heralde

Konu Sahibi
Tamam iste dursun zarari yok. Uygulamalari cihaza taşı, titanium ile aldığın yedegide hafiza kartina at.

Birde bişey daha ekliyim belki sadece wipe yapsanda duzelebilir rom yuklemeden
wipe'da önbellekler silinmiyor muydu ?

Hersey Silinir

rom atayım o zaman zaten şarj çok gidiyor eskiye göre android sistemi çok yiyor. Karışık birşeyler var arka planda bazen normale dönüyor bazen sıyırıyor

Zaten rom 10 dk yukleniyor, ben heralde 10 defa yükledim bu romu fazla kurcaliyorum cihazı
Manager oyunu varsa cihazda oda çok şarj yer

Konu Sahibi
Zaten rom 10 dk yukleniyor, ben heralde 10 defa yükledim bu romu fazla kurcaliyorum cihazı
Manager oyunu varsa cihazda oda çok şarj yer
yok oyun oynamıyorum telefonda neyse romu atacaz heralde neyse bakalım üşenmezsem atarım bi ara aslında üşenmek değil de her rom veya format atışımda birşeyleri unutuyorum ve siliniyor

yok oyun oynamıyorum telefonda neyse romu atacaz heralde neyse bakalım üşenmezsem atarım bi ara aslında üşenmek değil de her rom veya format atışımda birşeyleri unutuyorum ve siliniyor

Yedek alacaksın zaten istesende unutamazsın

sıfırlayakmı düzeldi acaba başka yolu yokmu

ft.

Üye
Samsung tüm modeller için Wi-fi şifresini telefonu kapatip açtığınızda unutuyorsa eger Root explorer ile Efs klasorunu bulup icerisindeki ss_data isimli şeyi silin teli kapatip acin %100 çözüm