baskahmet
Üye
-
Konu Sahibi
-
Evet bende farkettim ekran sıcakken yapıyor. Bunun nasıl önüne geçebiliriz ki?doğrudur genelde ekran sıcak iken ve telefon şarjda iken yapıyor tutukluğu. Örnek vereyim hay day oynuyorum buğday satacak bir altına altın düşürmeye basıyorum hep altıncı altında bekleme yapıyor sabit yani. buğdayın tarlada hasat edeceğim ekranda elimi gezdirirken hasatı bırakıyor.
cm 10.1 de sıcak olsada yapmıyor dokunmatik hassasiyeti sorunu build prop ta olabilir kerneldende ama bu dediklerimden biri kesinlikleEvet bende farkettim ekran sıcakken yapıyor. Bunun nasıl önüne geçebiliriz ki?
Dokunmatiği kaile almıyım diyom ama oyun oynarken olmuyor yavcm 10.1 de sıcak olsada yapmıyor dokunmatik hassasiyeti sorunu build prop ta olabilir kerneldende ama bu dediklerimden biri kesinlikle
Aynens4 mini geliştiricileri buna bi çözüm bulsa çok sevaba girecekler kesin teşekkür yağmuruna tutulur
Xda Türk geliştiricilerle iletişime geçtim cevap vermeyi kestilers4 mini geliştiricileri buna bi çözüm bulsa çok sevaba girecekler kesin teşekkür yağmuruna tutulur
Xda Türk geliştiricilerle iletişime geçtim cevap vermeyi kestiler
Bizden 10 kişi felan çıkar en fazlaimza kampanyası başlatsak yaparlarmiki
İstediği kadar dokunmatik sorun yapsın yapmasın farketmez. Stockumu kurup rootumu attım.Bizden 10 kişi felan çıkar en fazla
Bugün s4 miniye bi Türkiye stok attım 1-2 dakika oynadım onda olmadı ya düzeldi yada bize öyle geldi [emoji16]25 dk Asphalt 8 oynuyum dedimdokunmatik sorunu olmadı. Ama cihaz biraz ısındı
Aynen bende bilmiyomBugün s4 miniye bi Türkiye stok attım 1-2 dakika oynadım onda olmadı ya düzeldi yada bize öyle geldi [emoji16]
Düzeldiysede hayırlı olsun sana [emoji111]Aynen bende bilmiyom
Eyv takılıyoruz işte takmıyorum o sorunu amaaan diyorumDüzeldiysede hayırlı olsun sana [emoji111]
Yok gelmıyorsize lollipop gelmeyecek değilmi
size lollipop gelmeyecek değilmi
nedeni ne bize kitkat bile gelmeddii ramdan ama rom kurdum lollipop mis teleofon uçuyorYok gelmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?