baskahmet
Üye
-
Konu Sahibi
-
Teşekkürler yalnız Türkçe anlatsaydınız daha güzel olurduI9190XXUCOD türkiye modem:
İndir :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kurulum:
1. Download latest modem linked in this post.
2. Restart your phone into Download mode.
3. Start Odin. Untick checkboxes Auto Reboot and F. Reset Time. All other settings leave unchanged! Do not enable Re-partition!
4. Click on AP button, browse for and select the downloaded TAR file.
5. Connect your phone via USB cable and wait until Odin recognizes it. Click on Start button.
6. When modem installation finishes, a "Success..." message appears in the Message box.
7.Unplug your phone, press and hold Power button until the phone turns off.
8. On restart goto immeadiately again in Download mode and repeat steps 5.-6..
9.Unplug your phone, press and hold Power button until the phone turns off and restarts.
10.Check baseband version in System settings.
S4 mininin kötü bir yanı yok. İphone 5 tabii ki tartışmasız s4 miniden daha iyidir ama geçmeye bi neden yoktu bence. Sadece oyun oynanmıyor. Bu sorun tüm s4 mini kullanıcılarında varmış. Ah bu sorun olmasaydı da 4 4 lük olurduBen iPhone 5 e geçtim ulan dünya varmış gidecem s4 miniyi satıcam o paranın 150-200 üyle 5s takas edicem iOS dan çıkmam ben daha geçersemde Anca son model telefona geçerim s6 gibi
O dokunmatik sorunu olmasa iyi telefon cidden cm10.1 de olmuyor ama şarjı su gibi gidiyor bide %20 den sonra su gibi iniyor şarjı diğer telefonlarda yok bu s4 minide var Samsung güzelim telefona haksızlık yapmış... O Donanım daha iyisini hak ediyordu... Neyse artık yapacak bişey yok Türkiye kitkatı yükleyin root felan atmayın Kalsın kullanın öyle benceS4 mininin kötü bir yanı yok. İphone 5 tabii ki tartışmasız s4 miniden daha iyidir ama geçmeye bi neden yoktu bence. Sadece oyun oynanmıyor. Bu sorun tüm s4 mini kullanıcılarında varmış. Ah bu sorun olmasaydı da 4 4 lük olurduoyun yüklemiyorum çözümü de bu artık. Oyunları pc den oynuyorum [emoji23]
Ben 6 gündür s5 romundayım memnunum bir sorunu yok.O dokunmatik sorunu olmasa iyi telefon cidden cm10.1 de olmuyor ama şarjı su gibi gidiyor bide %20 den sonra su gibi iniyor şarjı diğer telefonlarda yok bu s4 minide var Samsung güzelim telefona haksızlık yapmış... O Donanım daha iyisini hak ediyordu... Neyse artık yapacak bişey yok Türkiye kitkatı yükleyin root felan atmayın Kalsın kullanın öyle bence
cm 12.1 şarjı yiyormu sömürüyormu belli degil zatenBen 6 gündür s5 romundayım memnunum bir sorunu yok.Dediğin doğru fakat bende cm kullanmak istemiyorum.
Stock kitktta 6.48 saat ekranı gördüm ben. A5 Romda 5.30 . S5 port romda 5 saat 2 dk civarı alıyorumcm 12.1 şarjı yiyormu sömürüyormu belli degil zaten
cm10.1 2 saat gidiyor en fazla
en iyisi stock tabanlı romlar onlar en az 4:30 5 saat gidiyor
3dk oynuyosun 5sn dokunmatik basmıyor tutukluk yapıyorNiye oyun oynayamiyorsunuz noldu ki?
Her romda. Sadece cm10.1 de yok sanırımAlla alla nasıl sorun muş o öylestock romdami bu sorun
Aynen Cm10.1 de Yok Sadece Cm10.1 De Su Gibi Şarj Yiyordu ZatenHer romda. Sadece cm10.1 de yok sanırım
MaalesefS4 miniciler hiç oyun oynayamiyor o zaman
S4 miniciler hiç oyun oynayamiyor o zaman
abi psikolojik degil valla videosunu çekeyim istersen sen tek elle oynananlardan oynamışındır yada 2 elle fazla basmamışsındır2 sene kullandım baya oyunda oynadım böyle bir sorun görmedim bence kişinin kendi kendine oldurduğu bir sorun bu, kendilerini sorun olduguna ikna etmişler
Psikolojik felan değil ablam bile diyor senin dokunmatiğin bazen oyunlarda basmıyor diye.2 sene kullandım baya oyunda oynadım böyle bir sorun görmedim bence kişinin kendi kendine oldurduğu bir sorun bu, kendilerini sorun olduguna ikna etmişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?