baskahmet
Üye
-
Konu Sahibi
-
Aynen ya hala samsunga teşekkür ediyorlar güncelleme içinDünyada en son Türkiyeye verdiler Samsung böyle alcak bir firma Trinidad & Tabago da bile Ocak başında verdiler .
S4 miniye lollipop gelmiyor kardeşim youmobileye bakLolipop alacak Samsung cihazlar arasında S4 Minide var bak göreceksin en son Türkiyeye verecekler 5.xx güncellemesinide.
S4 miniye lollipop gelmiyor kardeşim youmobileye bak
İlk önce gelmicek dediler sonra gelicek sonra gelmicek dediler ve gelmiyor maalsf
Lollipop rom olarak sokp rom flexos rom aicp rom zero rom cm12.1 rom slim lp romları varAynen iptal edilmiş ne yaptıklarıda belli değil S4Mini için çok güzel Lolipop Romlar var gidin yükleyin başka bir şey diyemem ayrıca Samsung'tan uzak durun.
Lollipop rom olarak sokp rom flexos rom aicp rom zero rom cm12.1 rom slim lp romları var
S5 lollipop port v4.1 rom var s5 ste rom var a5 rom var
S5 v4.1 de s6 uygulamalı
Bunlar olduktan sonra 4.4.2 verse ne olur ya 10 ay nedir be
Koniya eklense güzel olur. Kullanmıyorum ama merak ettim.sonunda indirme bitti hadi hayirlisi bakalım foto isteyen olursa söylesin!!!
Normal S4 ü bile 5.0.1 de bırakacak 5.1.1 vermeyecek demek istediğim hatalı sürümde kalacak bu samsung bi bela yawkitkatın pek artısını görmedim rusya kullandım aylarca Türkiye sürümünde bir fark olacağını düşünmüyorum. Beğenmediğimiz symbian bile c6-01'de anna ve belle verdi hemde sisteme bir sürü özellik eklenmişti harbi güncellemeydi yani. 2013'te satışa çıkarılan telefona sen tutup 2015'te neredeyse hiç birşey eklemeden 2015 ortasında verirsen bende bir daha samsung almam telefonu valideye verdim Lumia kullanıyorum 2 ay kullandım 1 güncelleme geldi. Yakında da Windows 10 gelecek ama yine androide geçmeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?