bilal72
Üye
Hocam bende bu düşünceyle avea dan orjinal 64kb Micro sim aldım ama değişen hiç birşey olmadı.bende bu sorunu hiç yaşamadım mikro sim kartı kestirmedim kendim orjinal mikro sim almıştım.
aynı sorunu arkadasım yaşadı o sim kartını kestirmişti.sonradan oda gidip orjinal mikro sim aldı.Şu an bana dua ediyor.
sim kartlarınızı kestirmeyin orjinal mikro sim alın ve deneyin derim ben...telefonda sorun yok en azından aldıklarımız da hiç yaşamadık.
umarım deneyen arkadaşlara çare olur şimdiden geçmiş olsun
Hocam bende bu düşünceyle avea dan orjinal 64kb Micro sim aldım ama değişen hiç birşey olmadı.
denesek mi
Yok daha neler hocamyorumsuzsözün bittiği yer.
bence deneyin birde bu mikro simler farklılık gösterebiliyor.
orjinal isteyin telefonun s4 olduğunu söyleyin.
Helal hocamorjinal mirco sim ile bir alakası yok peki o simler normal telefonda nasıl çalışıyor biraz mantıklı olun beni bugun teknik servis aradı bir güzel haşladım elamanları şikayetvar.com şikayatiniz için aramıştık dediler bende bir bir durumu anlattım ana kartı değişecekler paşa paşa
Yok daha neler hocam)
S4 mini icin özellikle sim istemek güldürmeyin hocam ya
Tel bozuk işte kabullenelim artık
orjinal mirco sim ile bir alakası yok peki o simler normal telefonda nasıl çalışıyor biraz mantıklı olun beni bugun teknik servis aradı bir güzel haşladım elamanları şikayetvar.com şikayatiniz için aramıştık dediler bende bir bir durumu anlattım ana kartı değişecekler paşa paşa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?