reflex
Üye
Bu foto var ya lollipop un ilk tanıtılan old build tam sürümü new build samsungun stock yazılımı buLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu fotoyu xdada yorumlara bakarken buldum galiba son uygulamalar v3 de bu şekilde olacak :/
Valla s5 romunda cm12 den fazla stabillik almistim galiba sende tam tersi oluyo bide performansida iyi oldugu icin oncelikle gorunume onem veriyorumLollipop de cm12 den farklı olmaz. Lollipop gelirse kullanmayacakmısınGörünüm bence rom da görülmesi gereken en son şey. İlk performans be stabilite aramak lazım
Bu foto var ya lollipop un ilk tanıtılan old build tam sürümü new build samsungun stock yazılımı buLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu fotoyu xdada yorumlara bakarken buldum galiba son uygulamalar v3 de bu şekilde olacak :/
Bunu s5 lollipop port romunda yoruma atmislardiBu foto var ya lollipop un ilk tanıtılan old build tam sürümü new build samsungun stock yazılımı bu
Bilmiyorum. Cm 12 kadar hızlısını görmedimValla s5 romunda cm12 den fazla stabillik almistim galiba sende tam tersi oluyo bide performansida iyi oldugu icin oncelikle gorunume onem veriyorum
Nasil yaniNette sıkıntı oldu.
Değil malesef zannetmem bu özellik lollipopta var o rom kitkat olması lazım.Bunu s5 lollipop port romunda yoruma atmislardi
2 kere yazdımNasil yani
Kitkat zaten rom [emoji23]Değil malesef zannetmem bu özellik lollipopta var o rom kitkat olması lazım.
Hayir bu romda lollipop romuDeğil malesef zannetmem bu özellik lollipopta var o rom kitkat olması lazım.
2 kere yazdım
Sürümü kitkat ?Hayir bu romda lollipop romu
Ama gorunumude lollipopSürümü kitkat ?
Hayır. Kitkat görünümüAma gorunumude lollipop
Eminmisin samsungw_53 un attigi resimlere bak istersen biHayır. Kitkat görünümü
Kardeşim kitkat diyorum !! İyimi bilcen bendenEminmisin samsungw_53 un attigi resimlere bak istersen bi
Gorunumu lollipop kardesim samsungw_53 un attigi resimleri ya gormedin yada lollipopun gorunumunden haberin yokKardeşim kitkat diyorum !! İyimi bilcen benden
Cm 12 ile alakası var mı ? Ayrıca lollipopu gayet iyi tanıyorum sen merak etme. Hem görünümü lolipop sürümü kitkat da olamaz !Gorunumu lollipop kardesim samsungw_53 un attigi resimleri ya gormedin yada lollipopun gorunumunden haberin yok
Ama adamlar yapiyo yani demekki oluyomus ben cm12 ile ilgili bisey demedim hemdeCm 12 ile alakası var mı ? Ayrıca lollipopu gayet iyi tanıyorum sen merak etme. Hem görünümü lolipop sürümü kitkat da olamaz !
Görünümü lollipop değil kardeşim. Cm 12 yi anlamadınmı ? Heyy yavrum hey beAma adamlar yapiyo yani demekki oluyomus ben cm12 ile ilgili bisey demedim hemde
Ya sen bi orjinal s5 in lollopop gorunumunu izle sonrada bizim s5 lollipop romun ekran goruntulerine bakGörünümü lollipop değil kardeşim. Cm 12 yi anlamadınmı ? Heyy yavrum hey be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?