by-pegasus
Üye
Şeytani gülüş buga girdi

Şeytani gülüş buga girdi![]()
emojiler var
Hayırlı olsunjn3 e yükselttim batarya aldım çok rahatım
Kitkatın son sürümü.Jn3 nedir arkadaşlar kusura bakmazsaniz. aciklarmisiniz ben fransiz kaldım.
Arkadaşım 4.4.2 nin son güncellemeli sürümü4.4.4 mu .nereden indirebiliriz acaba.
jn3 e yükselttim batarya aldım çok rahatım
Benim daha 21 aylık garantim varken üstelik ilk android cihazım olmasına rağmen hemen rootladım. Rootsuz cihaz düşünemiyorum artıkYeniden baslat yapinca kimi zaman sendede
%60 dan filan %30 a iniyomu
kulaklik sorunu bende olmadi ama baslat yapinca sarj dengesizlesiyo
Bu arada
15 aylikmi ne daha garantim var kitkat kurdum ama root yapsammi yapmasammi kararsiz kaldim ya
bi yanim istiyo diger yanim yapma garanti bitsin diyor

batarya sorunu direkt bataryadan kaynaklanıyor. kulaklık sorunu devam ediyor simge gidiyor çıkar tak yapınca ses düşükten devam ediyor ama jn3 en hızlısı diyebilirim
Benim daha 21 aylık garantim varken üstelik ilk android cihazım olmasına rağmen hemen rootladım. Rootsuz cihaz düşünemiyorum artık![]()

Yeni batarya aldim hicbirsey olmuyor jelyde belliydi gideceği yukseltince iyice gittiBataryada sorun yok 4.4.2 yükledikten sonra böyle oldu.
Yüzde 50-60 civarı restart çektinmi yüzde 20ye düşüyor.
Bencede aynen öyle yap servise ver xxxx sorunum var de birşey yapıp cihazı temizlesinler sonra BENCE rootla keyfine bakarsınbende kulaklik sorunu yok
aynen jn3 harika ama
yola giderken cihazi restart yapmaya cekiniyom
yani bataryami degistirmem lazim
Olede
root lu kaymak gibi oluyo ama iste
garanti olunca
bide kac zamandan beri arka hoparlorden cizirti duyar gibiyim muzik dinleyince ince bi cizirti
servise verip ole de rootlayabilirim
Ama telefonsuzluk zor oluyo ya
beklemek zor
Sizce rootlasam
servise hoparlor arizasi diye versem sorun olurmu ki sonucta donanimsal bi ariza
gidip rootlu diye bakmazlar belki
Dün 40 da restart yaptım xposed modülü için açtım baktım şarj 23 rezillik yaBataryada sorun yok 4.4.2 yükledikten sonra böyle oldu.
Yüzde 50-60 civarı restart çektinmi yüzde 20ye düşüyor.
Bencede aynen öyle yap servise ver xxxx sorunum var de birşey yapıp cihazı temizlesinler sonra BENCE rootla keyfine bakarsın
Dün 40 da restart yaptım xposed modülü için açtım baktım şarj 23 rezillik ya
Arada bir kulaklık ile radyo dinlerken kapanıp açılıyor. 4.2.2 sürümü ile. Daha önce yaşayan var mı bu problemi.