Haber S4 Mini İçin Android 4.4.2 KitKat Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

azizerkan07

Üye
Rusya sürümünü yüklerseniz garanti gitmez ki ??
Öyle yapayım en iyisi, bug vs. var mı 4.4.2 de bir de ilk çıkanı mı yükleyeyim yoksa güncellemeler ile gelen sürümü mü? Geri 4.2.2'ye dönüş yok bildiğim kadarı ile pişman etmez değil mi?

baskahmet

baskahmet

Üye
Öyle yapayım en iyisi, bug vs. var mı 4.4.2 de bir de ilk çıkanı mı yükleyeyim yoksa güncellemeler ile gelen sürümü mü? Geri 4.2.2'ye dönüş yok bildiğim kadarı ile pişman etmez değil mi?
Bilmiyorum pişman edebilir de etmeyebilirde güncellemesiz sürümü kurun yani ilk sürüm

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye

Güncelleme Bi fark yok ve şarj sorunu var

baskahmet

baskahmet

Üye
Bende şarj sorunu yok kitkatta. Ama çoğunda var

reflex

reflex

Üye
Şarj sorunu 4.2.2 de de yaşıyorum. %20 nin altına düşünce aşırı hızlı bir biçimde bitiyor.
Aslına balarsanız "cm12-lollipop" öneriyoruz her konuda stock romdan iyi kitkatı bukadar düşünmeyin.

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb

debug06

Üye
Rom yükleyince gitmez arkadaş bunu kastetmemiş

garantisi dolacak artık telefon eskidiiii....nerdeyse satıp yeni telefon alacam şakamı nedir bu ya

berk alican

Üye
bi kaç ülkeye daha geldi ama kayda değer değil

qradyant

qradyant

Üye

Kiesten güncelleme geldi. Rus romuna. Açılsın telefon değişen var mı yok mu yazarım

qradyant

qradyant

Üye
Ruslar 3. Kitkat güncellemesini aldı biz hala 4.4.2 yazısını göremedik :)

Sorun değil odin ne güne duruyor :) Bu arada güncellemeleri karşılaştırdım. Sonuç alttaki gibi, pek fazla beklentim yok ama batarya anlamında değişlik umuyorum. Birkaç güne varsa bi değişme kendini gösterir zaten.

baskahmet

baskahmet

Üye
Sorun değil odin ne güne duruyor :) Bu arada güncellemeleri karşılaştırdım. Sonuç alttaki gibi, pek fazla beklentim yok ama batarya anlamında değişlik umuyorum. Birkaç güne varsa bi değişme kendini gösterir zaten.
hocam bu 3. güncelleme değil 2.güncelleme :) siz rusyanın 1.sürümünü atmışsınız o yüzden güncelleme gelmiş yeni değil yani

qradyant

qradyant

Üye
hocam bu 3. güncelleme değil 2.güncelleme :) siz rusyanın 1.sürümünü atmışsınız o yüzden güncelleme gelmiş yeni değil yani
Sonradan gördüm tarihlere bakınca ;) sen yükledin mi bunu

baskahmet

baskahmet

Üye
Bende 1. Sürüm vardı ama aynı problemi yaşıyorduk. Hayirlisi
Bilmiyorum bende 1.sürüm var akıyor telefon.Bir süredir de stocktayım cm 12 geçsem diye düşünüyorum veya s5 lollipop port rom diye bi rom çıktı 4.4.4 onu mu denesem :hmmm

qradyant

qradyant

Üye
Bilmiyorum bende 1.sürüm var akıyor telefon.Bir süredir de stocktayım cm 12 geçsem diye düşünüyorum veya s5 lollipop port rom diye bi rom çıktı 4.4.4 onu mu denesem :hmmm
:) Ben bugün tekrardan lollipop u deneyeceğim. Şimdi telefonu yedekleyip CM12 kurulum dosyalarını yükleyeceğim. Memnun kalmazsam tekrar dönüş yaparım. Bu arada bahsettiğin romu denedim, benim konumdakine benziyor. Fazla bi farkı yok.

baskahmet

baskahmet

Üye
:) Ben bugün tekrardan lollipop u deneyeceğim. Şimdi telefonu yedekleyip CM12 kurulum dosyalarını yükleyeceğim. Memnun kalmazsam tekrar dönüş yaparım. Bu arada bahsettiğin romu denedim, benim konumdakine benziyor. Fazla bi farkı yok.
official mi unofficial mi deneyceksin abi benim cwm de yedeğim duruyor mis gibi :)

qradyant

qradyant

Üye
official mi unofficial mi deneyceksin abi benim cwm de yedeğim duruyor mis gibi :)
Official ı çıktıysa onu yükleyeceğim. Bakarım şimdi. CWM yedeği olmazsa olmazımdır. 4 aydır aynı yedeği kullanıyorum. Şimdi güncelleyeceğim. Uygulamalar filan var.

Üst Alt