Haber S4 Mini İçin Android 4.4.2 KitKat Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

debug06

Üye
Onu bırakın Türkiye için hala Güncelleme gelmedi.
Yazıklar olsun Rus romunda kaldık, bir açıklama bile yapmıyor samsung bunu satıp note edge alacaktım, sırf bu duyarsızlığı yüzünden samsung dan vaz geçtim

32hakan

32hakan

Üye
Onu bırakın Türkiye için hala Güncelleme gelmedi.
Yazıklar olsun Rus romunda kaldık, bir açıklama bile yapmıyor samsung bunu satıp note edge alacaktım, sırf bu duyarsızlığı yüzünden samsung dan vaz geçtim
bi arkadaş servise göndermiş. kitkat yüklemişler. csc kodu TUR yazıyor. Kitkat çıkmış sanırım. OTA güncellemesi bekleniyor. Ayrıca sürüm numarası sonu ucnh2 yazıyor.

baskahmet

baskahmet

Üye
bi arkadaş servise göndermiş. kitkat yüklemişler. csc kodu TUR yazıyor. Kitkat çıkmış sanırım. OTA güncellemesi bekleniyor. Ayrıca sürüm numarası sonu ucnh2 yazıyor.
aynen kardeşim uruguaya da verildi güncelleme 2015 february sammobilede var bizede gelecek

debug06

Üye
Sammobilde Türkiye güncellemesi ne yazıkki yok

rasmusen.17

Üye
Sammobilde Türkiye güncellemesi ne yazıkki yok
Sammobile da olsa hos olurdu ama olması sart degil kies te çıkıyor mu yeni güncelleme kies bağlantısı yapıp yeni sürüm denetlemesi yapabilirsin.

ozgurdemirbag

Üye
uruguay mı zaten rusya romuna geldi ordan kurduk.
Türkiyeyi en sona bıraktılar..

ozgurdemirbag

Üye
%100 gelecek zaten ama en son geldikten sonra.

Quaresma2012

Üye
Arkadaşlar kesin olarak 4.4.2 Rusya romundan Türkiye 4.2.2 ye dönüş yapılabiliyor mu ?

Quaresma2012

Üye
O zaman bize geri dönüş için tek seçenek cm 12 5.0.2 romunu yükleyip beğenmezsek geri dönmek. Bu romu yüklemek için Detaylı açıklamanın olduğu bi link var mı ?

baskahmet

baskahmet

Üye
Bahadır abi official'e mi geçtin. İyimi?

baskahmet

baskahmet

Üye
İyi gibi ama benım unoffıcal hoşuma gıdıyor.
Güncelleme gelsinde unoffıcal surum yükleyecem yine :)
Ben tarihi rekor kıracam hala rom değişmedim stock'ta yım. Unofficiale güncelleme gelmesi beni çok şaşırtıyor :)

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Ben tarihi rekor kıracam hala rom değişmedim stock'ta yım. Unofficiale güncelleme gelmesi beni çok şaşırtıyor :)

Demekkı eleman kendi yaptığının daha iyi olduğunu düşünüyor :)

• Beğen
Tepkiler: baskahmet

azizerkan07

Üye
Hala gelecek Türkiye sürümü. Bekleye bekleye telefonun garantisi dolacak.

Üst Alt