beytullah6767
Üye
Bizim en azindan umudumuz varSiz iyice uçtunuz bi de official 5.0 bekliyorsunuz ha ?Gelmesine imkan yok hem note 2 nin bile alıp almayacağı kesin değil.

Bizim en azindan umudumuz varSiz iyice uçtunuz bi de official 5.0 bekliyorsunuz ha ?Gelmesine imkan yok hem note 2 nin bile alıp almayacağı kesin değil.

bi arkadaş servise göndermiş. kitkat yüklemişler. csc kodu TUR yazıyor. Kitkat çıkmış sanırım. OTA güncellemesi bekleniyor. Ayrıca sürüm numarası sonu ucnh2 yazıyor.Onu bırakın Türkiye için hala Güncelleme gelmedi.
Yazıklar olsun Rus romunda kaldık, bir açıklama bile yapmıyor samsung bunu satıp note edge alacaktım, sırf bu duyarsızlığı yüzünden samsung dan vaz geçtim
aynen kardeşim uruguaya da verildi güncelleme 2015 february sammobilede var bizede gelecekbi arkadaş servise göndermiş. kitkat yüklemişler. csc kodu TUR yazıyor. Kitkat çıkmış sanırım. OTA güncellemesi bekleniyor. Ayrıca sürüm numarası sonu ucnh2 yazıyor.
Sammobile da olsa hos olurdu ama olması sart degil kies te çıkıyor mu yeni güncelleme kies bağlantısı yapıp yeni sürüm denetlemesi yapabilirsin.Sammobilde Türkiye güncellemesi ne yazıkki yok
uruguayı diyorum ben türkiyeyi değil onada gelecekSammobilde Türkiye güncellemesi ne yazıkki yok
Bizim en azindan umudumuz var![]()

hayır dönüş yokArkadaşlar kesin olarak 4.4.2 Rusya romundan Türkiye 4.2.2 ye dönüş yapılabiliyor mu ?
Galaxy S4 Mini İ9190 - S4 Mini I9190 CM12 Lollipop 5.0.2 (Official Nightly Güncelleme 23.01.2015) - MaxiCepO zaman bize geri dönüş için tek seçenek cm 12 5.0.2 romunu yükleyip beğenmezsek geri dönmek. Bu romu yüklemek için Detaylı açıklamanın olduğu bi link var mı ?
Bahadır abi official'e mi geçtin. İyimi?

Ben tarihi rekor kıracam hala rom değişmedim stock'ta yım. Unofficiale güncelleme gelmesi beni çok şaşırtıyorİyi gibi ama benım unoffıcal hoşuma gıdıyor.
Güncelleme gelsinde unoffıcal surum yükleyecem yine![]()

Ben tarihi rekor kıracam hala rom değişmedim stock'ta yım. Unofficiale güncelleme gelmesi beni çok şaşırtıyor![]()

Rusya sürümünü yüklerseniz garanti gitmez ki ??Hala gelecek Türkiye sürümü. Bekleye bekleye telefonun garantisi dolacak.